Cookie- og Privatlivspolitik

Click

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
29.09.2006
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Click
|

Adam Sandler er en arbejdsramt arkitekt med kone, børn, hund og stress. Altså en helt almindelig mellemklasse-stræber.

Da han får muligheden for at styre sit liv og sine omgivelser via en super-ultra-mega-effektiv fjernbetjening, får han for alvor travlt! Tænk at man kan slukke for sin dumme hund, sine skrigende børn og sin brokkende kone … for ikke at tale om sin idiotiske chef.

Bare med et CLICK! En anderledes komedie der også har Kate Beckinsale og Christopher Walken på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (43 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

Filmen er en rørende virkelighed, hvor mange mennesker, måske i virkeligheden ALT for mange mennesker kan genkende sig selv og se, hvordan de til dagligt kan tilsidesætte de vigtigste ting i livet. Til tider en sjov film, men meget alvorlig og rørende.

Frank

Dårlig film

Lars Michael

nok Adam Sandler bedste rolle, den skal ses af alle.

Wayne

Hvorfor ikke bare springe alt det kedelige over i tilværelsen, og tænk hvis man kunne fjernstyre livet og sætte det på pause? Scenen med Sandler der giver sin chef lussinger og fiser ham i ansigtet, kunne mange nok godt tænke sig at udføre i virkeligheden. Det er historien om det der med at huske at leve, mens vi er her. Desværre kammer den over et par steder i sædvanlig Sandler-stil.

S. Rico

Jeg var udmærket underholdt hele vejen igennem. Den fik mig til at tænke på den geniale The Butterfly Effect, selv om konceptet her er noget anderledes.

Filmens budskab bliver kastet lige i hovedet på seeren, men det er fint nok. Det er jo trods alt bare er en familiefilm, hvor alle skal kunne være med. Jeg kunne godt lide, at den ikke var alt for forudsigelig. En god film på gennemsnittet.

Kian

:;

Nogenuser/12232

det virker godt nok. og man kommer til at tænke med den slutning

Nadineuser/13852

man ser den en gang og så det det...
jo den handler om nogen gange løber vi igennem livet og springer de små besværlige ting over hvor efter at finde ud af det er detaljen der er vigtigt. god til at få en til at tænke men 24 timer senere er den glemt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.