Bombshell - Opgørets time

Censur 7
27. Feb 2020
108 min
Nordisk Film
Bombshell
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Det biografiske drama 'Bombshell - Opgørets time' handler om tre kvinders oplevelser på verdens måske mest sexistiske arbejdsplads og USA’s mest magtfulde medieimperium, Fox News.

Megyn Kelly og Gretchen Carlson har arbejdet som journalister og oplevet sexismen på nyhedsmediet i mange år, mens den nyansatte Kayla Pospisil er ivrig efter hurtigt at stige i graderne. Men vejen dertil er ikke, som hun troede..

Med stålsat vilje og alt at tabe må kvinderne på hver deres måde kæmpe for at ødelægge Fox News’ giftige arbejdsmiljø og få skovlen under stationens altdominerende patriark, Roger Ailes.

Både Margot Robbie og Charlize Theron modtog en Oscar-nominering for deres skuespilspræstationer. Filmen modtog desuden fuldt fortjent en Oscar-statuette for bedste make-up og hår, og især Charlize Theron er blevet transformeret til et spejlbillede af kvinden, hun portrætterer, Megyn Kelly.

'Bombshell - Opgørets time' er skrevet af Charles Randolph, der tidligere har vundet en Oscar-statuette for manuskriptet bag The Big Short. (copyright: kino.dk)

Hvis du er medlem af Biografklub Danmark, skal du reservere billetten i stedet for at købe. Du fremviser din rabatkupon i biografen, når du henter billetten. Når du bestiller til Nordisk Film Biografer, kan du indtaste koden fra rabatkuponen direkte, når du køber billetten på kino.dk.

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: