Barsels Break inkl. goodiebag

Kino.dk
(© Kino.dk)
Billede
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Succesen med Barsels Break gentages og samme event afholdes igen: et helt særligt event for dig på barsel. Kom og hør spændende oplæg og få inspiration til aktiv leg med dit barn.

Arrangementet tager dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling med input fra hjerneforsker Kjeld Fredens og børnefysioterapeut Louise Hærvig.

Vi glæder os til at give dig og dit barn et ’break’ fra hverdagen og byder jer velkommen til et univers af hyggeligt samvær, inspiration og viden. Billetten inkluderer en lækker goodiebag, som du kan tage med hjem.

OBS: Der vil ikke blive vist film til Barsels Break. Arrangementet er målrettet forældre med babyer. Er du gravid eller har interesse i emnet, er du også meget velkommen til at deltage. Udenfor salen er der mulighed for at ’parkere’ barnevognen, som vil være under opsyn til arrangementet. Nedenfor kan du se en oversigt over hvilke biografer, der afholder Barsels Break.

Bemærk: Når du køber 1 billet, er sædet ved siden af automatisk reserveret til dit barn (dvs. du får 2 sæder ved køb af 1 billet: 1 til dig selv og 1 til dit barn)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: