Cookie- og Privatlivspolitik

Burnt

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk stemning. Den indeholder scener med slagsmål, voldsomme skænderier, samt en mand der udsætter andre for trusler, raserianfald og ydmygende behandling, og sig selv for en række destruktive handlinger. Det vurderes at scener som disse, vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
10.12.2015
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Burnt
|
Versioner: se alle
2D, Strikkebio, Babybio, Seniorbio
|

Adam Jones var engang en gastronomisk stjerne i Paris med to Michelin-stjerner i ryggen og et luksuriøst liv i overhalingsbanen. Men den unge kok brændte ud og måtte forlade den kulinariske verden.

Nu rejser Adam til London for at starte forfra og kæmpe for en tredje Michelin-stjerne i den engelske hovedstad. Han håndplukker de bedste kokke til at skabe verdens bedste restaurant - deriblandt den talentfulde Helene, der matcher Adams ambitioner, evner og samtidig tør give hans lidt for store ego et velfortjent modspil.

'Burnt' er instrueret af manden bag Familien og har Bradley Cooper i den bærende hovedrolle overfor Sienna Miller som Helene. Resten af holdet besættes af talenter som Omar Sy (De urørlige), Alicia Vikander (En kongelig affære), Emma Thompson (Love Actually). (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (157 votes)
4.1
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... i instruktør John Wells' og manuskriptforfatter Steven Knights forsøg på at give os et indblik i en verden, hvor Michelinguiden er hellig som Bibelen, spildes hele retten næsten på gulvet." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... uanset hvor madglad man er, så er det altså svært at sluge en filmret, der grundlæggende er dårligt serveret åndelig fastfood." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Maden fylder meget, og det er modigt for en instruktør og manuskriptforfatter at holde den humoristiske dramaturgi hen. Der forfaldes ikke til så meget personligt drama mellem figurerne, at madglæden skydes til hjørne. Karaktererne er der nærmest for madens skyld, ikke omvendt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... som tidstypisk portræt af et menneske med behov for at realisere det perfekte i sit arbejdsliv er 'Burnt' velsmurt nok til at få en solid dansk madpakke til at se virkelig flad ud." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Der er en vis dovenskab i manuskriptet, man kan fra start til slut gætte omtrent, hvad der kommer til at ske." (Linea Maja Ernst)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Astrid T.

Denne fik ikke så gode anmeldelser, da den kom ud - dog synes jeg, at der er tale om en af de bedste gastro film i de seneste år. Jeg elsker film om madlavning, og denne levede bestemt op til mine forventninger. Bevares, plottet er ikke noget specielt, men stemningen er helt enestående, synes jeg.

Mikkel

Med baggrund på en restaurant og som kok, havde jeg set utrolig frem til denne film. Har selv gået med drømmen om at starte min egen restaurant i udlandet, og derfor glædedet jeg mig til at se Burnt.

Jeg havde min yngre fætter med ind at se Burnt, og vi var virkelig underholdt. Jeg synes, at skuespillerne spiller rigtig godt i den! Eneste minus er den noget trælse slutning. Men som vi sagde til hinanden, da vi gik ud. Det var en 10 4 film!

Line FS

Jeg må sige, at jeg var enormt underholdt af den her film. Jeg følte virkelig for karakterne og især deres forhold imellem. Det forbliver på et let niveau, men gør karakterne enormt interessante, dybe og realistiske. Jeg levede mig virkelig ind i filmen, og især dens univers. Og så er det en fest af smukke madbilleder!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.