Cookie- og Privatlivspolitik

Bullet Train

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder talrige voldsomme og blodige scener med overfald, actionkampe, forgiftninger, knivstikkerier, eksplosioner, skyderier og drab. Selv om der i flere af scenerne er en ironisk distance til det voldsomme indhold, er mange af scenerne så ekstremt voldelige og udpenslet blodige, at filmen vurderes til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
04.08.2022
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bullet Train
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio
|
Bullet Train 2022

Action-thrilleren 'Bullet Train' har Brad Pitt i den altoverskyggende hovedrolle som Mariehøne - den evigt uheldige lejemorder, der nu satser på en nem og fredelig opgave.

Skæbnen har dog andre planer og i et ensemble af lejemordere, der alle har ét forbundet, men modstridende mål kolliderer det hele ombord på verdens hurtigste tog. Hans eneste mål er derfor at finde ud af, hvordan han kommer af!

'Bullet Train' er instrueret af David Leitch, som tidligere har stået bag Deadpool 2, og ligesom i Marvel-filmen er der masser af action og humor i vente på togturen gennem Japan.

Brad Pitt er en af verdens største filmstjerner og har alsidige titler som Seven, Mr. & Mrs. Smith og Once upon a Time... in Hollywood på CV'et.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (89 votes)
4.1
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Actionkomedien 'Bullet Train' er en sommer-blockbuster, der kører på lette, men velsmurte skinner." (Ann Lind Andersen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Filmen fungerer bedst som action, men indimellem får Brad Pitt lov at svinge sit komiske talent. 'Bullet Train' er dog mere endnu en omgang i manegen end en milepæl i karrieren." (Marcus Uhre)

 • Information

  "Det japanske højhastighedstog Shinkansen danner i actionkomedien 'Bullet Train' ramme om et veritabelt branchetræf for lejemordere, der stort set alle har en grund til at slå de andre ihjel. Det ses, at instruktøren har en baggrund som stuntmand." (Lone Nikolajsen)

 • Jyllands-Posten

  "Brad Pitt er fortællingens bankende hjerte, men det er volden og humoren, der er hovedpersonerne i en snørklet, men underholdende røverhistorie." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "...[Brad Pitt] formår faktisk at omsætte de irriterende replikker til øjeblikke af god gakket humor et godt stykke af vejen. Han er så topcharmerende, at selv hjælpeløse kopister som David Leitch har svært ved at kvæle hans fortryllende tilstedeværelse." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Brad Pitt spilder sit talent i David Leitchs fejlslåede actionkomedie 'Bullet Train', der fortaber sig i skøre, humoristiske indfald og ligegyldige sidehistorier." (Jakob Freudendal)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaeluser/798

Usædvanlig ringe film, der ikke indeholder hverken et plot eller skuespil på bare et nogenlunde niveau. Masser af plat og flad dialog, det ene slagsmål efter det andet og intet, absolut intet, troværdigt indhold. Som at se en to-timers trailer til en action-film. Det var en lettelse at forlade salen efter filmen!

Rikkeuser/741963

Den var actionfyldt men spækket med plat humor

Charlotteuser/146739

Utroligt ringe film, som ikke engang en sjov Brad Pitt kan redde. Sjældent har jeg set så meget formålsløst blod i en film. Og “handlingen” er temmelig søgt.

Jannieuser/345389

Aldrig har jeg set så dårlig en film.
En totalt bizar historie med masser af usammenhængende ligegyldig vold.
Mange gode skuespiller navne er med, men de bliver ligegyldige, når manuskriptet er SÅ dårligt.
Brug din tid og penge på noget bedre….

Stefan

Super sjov og skæv aktion med glimt i øjet
Top underholdning

MarkusStepH

Filmen havde en imponerende cast.
Og Filmen udnytter slet ikke sit potentiale. Filmen er ikke særlig godt skrevet.

Filmen er meget plat og der er eksempelvis en lejemorder der sammenligner alle med karekterne i Thomas Tog og den joke bliver ved hele filmen.
Den er endnu mere plat ind Love & Thunder som jeg også synes var for plat.

Der er flere sjove scener og fede kampscener. Aaron Johnson og Brad Pitt indsats løfter filmen. De har begge god komisk timing. De reddet filmen for mig.

Hvis man vil ind og se noget vild action og have et billigt grin så skal i nok blive underholdt.

Palle

Bullet train er en elendig film, medmindre man synes at Pulp Fiction var en god film.

Benjamin

Rigtig brutal og action drevet film, forvent mange cameos og jokes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.