Cookie- og Privatlivspolitik

Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et urealistisk eventyrligt univers. Den indeholder dog mange scener med en truende stemning, hvor hovedkaraktererne er i fare og bliver forfulgt. I en scene fx bliver de forfulgt af en ond mand med en rundsav og i andre scener bliver de forfulgt af onde aggressive rotter. Filmen indeholder desuden scener, hvor hovedkaraktererne skal overvinde forskellige livstruende udfordringer. I flere af disse scener benyttes i fremstillingen en truende og kraftig musik. Hovedkaraktererne er ofte uheldige, men handlekraftige, og da de ved fælles hjælp overvinder problemerne, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
09.03.2023
| |
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Die Mucklas ... und wie sie zu Petterson und Findus kamen
|
Billetter

Familiefilmen 'Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus' er historien om tre små buklere, der begiver sig ud på en rejse for at finde et nyt hjem og redde deres stamme.

I filmen kan man møde de små skabninger, kaldt buklere, der bor hos Peddersen og Findus. De har brug for kaos for at trives, og lever i et skjulte, men kan lugtes en gang imellem.

Inden de flyttede ind hos Peddersen og Findus, boede de i en gammeldags og kaotisk landbutik. Her kunne de snuppe alt, hvad de havde brug for, og de levede lykkeligt ... indtil butiksejeren døde. Den nye ejer var et fanatisk ordensmenneske, der hadede små kryb.

Derfor begiver de sig ud på et udfordrende eventyr for at finde et nyt hjem.

Filmen er den nyeste i rækken af film om Peddersen og Findus, der blander animation med rigtige skuespillere. Instruktør Ali Samadi Ahadi har tidligere stået bag Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensindePeddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra og Peddersen & Findus: Den lille drillepind.

'Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus' vises med danske stemmer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Fortsættelse i tysk filmserie misbruger den svenske børnebogsfavorit med ujævn animation og et usympatisk persongalleri." (Kjartan Hansen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomasuser/883730

Rodet omgang. Usammenhængende og ligegyldig historie. End ikke momentvis sjov eller interesant.
Dårligt animeret.
Fuldstændig enig i Filmmagasinet Ekkos anmeldelse - at der er tale om totalt misbrug af Peddersen og Findus-karaktererne, som i øvrigt kun figurerer i filmens sidste 20 minutter.
Spild af tid og penge…

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.