Cookie- og Privatlivspolitik

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde

Tilladt for alle
Filmen har en hyggelig, humoristisk stemning. Den indeholder mild dramatik i form af komiske uheld og kortvarige farefulde situationer. Da al dramatik forløses hurtigt og positivt, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
24.11.2016
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pettersson und Findus 2 - Das schönste Weihnachten überhaupt
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I familiefilmen ’Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde’ har katten Findus lagt store planer for en perfekt juleaften sammen med sin ejer Peddersen.

Der skal bages peberkager, pyntes op, og selvfølgelig skal der findes et flot juletræ. Men da Peddersen falder og slår sin fod, synes alt håb pludseligt ude, og træfældningen må afsluttes uden succes.

Findus mister troen på, at det overhovedet bliver jul i år, men heldigvis har de begge deres kreativitet i behold og naboer, der kan hjælpe dem.

Historien om det umage makkerpar er baseret på de populære børnebøger af Sven Nordqvist om opfinderen Peddersen og hans lille kat Findus.

’Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde’ blander animation med rigtige skuespillere som bl.a. i Garfield og Smølferne, hvor de animerede hovedroller flankeres af rigtige mennesker. I samme serie findes også Peddersen & Findus - Den lille drillepind. De danske stemmer i filmen leveres bl.a. af Per Pallesen, Vitus Magnussen og Lars Knutzon. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (71 votes)
4.4
1.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Tonen i filmen veksler mellem oversød og polkakæk. Enten driver det nedad væggene med forloren julehygge eller også spoles der frem i handlingen i klodsede sekvenser, hvor de medvirkende hopper rundt og ter sig tossede." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "Enkelte steder er 'Peddersen og Findus – Den bedste jul nogensinde' en smule lagkagekomisk, falde-på-halen-sjov, men mest af alt er det et nærmest uudholdeligt bud på en julefilm." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... kombineret animation og realfilm i passager [er] lige så falsk i ørerne som 1'eren fra 2014." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jannieuser/349161

Rigtig feel good julefilm, med en sød happy ending.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.