Brænd alle mine breve

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i mange scener en melankolsk og indestængt stemning. Den indeholder flere dramatiske scener med voldsomme skænderier, bryderier og overfald og scener, hvor personerne i desperation og raseri forsøger at nedgøre hinanden. Filmen indeholder desuden en scene, hvor en person i aggression og vanvid flygter ud i skoven og gør skade på sig selv og en scene med en voldsom bilulykke med sårede og blodige ofre. Da filmen foregår i et realistisk historisk miljø med distance til nutiden, og da ingen af scenerne er udpenslede, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
30.03.2023
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bränn alla mina brev
|
Billetter
Brænd alle mine breve plakat

Det svenske drama 'Brænd alle mine breve' er en film om et trekantsdrama og en mands vrede, der ekkoer i generationer.

Filmen, som er baseret på Alex Schulmans roman af samme navn, er instrueret af Björn Runge, der senest har stået bag The Wife, der gav Glenn Close en Oscar-nominering.

Falling-skuespilleren Sverrir Gudnason spiller forfatteren Alex, der efter flere års mørke, beslutter sig for at udforske sin vrede og dens ophav. Det leder ham til en række gamle breve og dagbøger fra og om sin morfar, forfatteren Sven Stolpe, der i filmen spilles af Bill Skarsgård.

Skarsgård, der er kendt fra It og Deadpool 2, spiller overfor to andre unge talenter - nemlig Asta Kamma August og Gustav Lindh. 

Gustav Lindh er kendt fra The Northman samt de anmelderroste danske film Dronningen og Retfærdighedens ryttere, mens Asta Kamma August ligeledes har kunnet ses i Pagten samt danske serier som 'Sygeplejeskolen' og 'Riget 3: Exodus'. 

Skal du se Brænd alle mine breve?
(23 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.