Cookie- og Privatlivspolitik

Bohemian Rhapsody

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en positiv grundstemning men indeholder også triste passager og scener med skænderier og følelsesudbrud. I en scene, der fremstilles gennem hovedfigurens synsvinkel, opleves hans omverden forvrænget og lettere mareridtsagtigt. Da filmen grundlæggende har en positiv og ofte humoristisk stemning, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
01.11.2018
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bohemian Rhapsody
|
Versioner: se alle
2D, Sing-A-Long (uden danske tekster), 4DX 2D, Babybio, Seniorbio, Level 7, Sidste chance, Særvisning
|
Billetter

Den biografiske film 'Bohemian Rhapsody' handler om Queen, et af de største rockbands nogensinde, og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury.

I starten af 70erne møder den unge immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. De kalder sig Queen og sparer sammen til at indspille et album.

Freddies vilde fremtoning og ikke mindst hans imponerende vokal baner hurtigt vejen for et regulært gennembrud, og snart er Queen på alles læber og på alle hitlister.

Bandet har en fremragende kreativ periode, hvor de unge briter bl.a. lukker sig inde på en bondegård for at skabe et af mesterværkerne indenfor rockmusik, nemlig den eksperimenterende 'Bohemian Rhapsody'. Men bag kulissen lurer tragedien, da Freddie kæmper med at finde sig selv, sin seksualitet og i sidste ende at føle sig elsket i en verden, hvor han aldrig har følt sig accepteret.

'Bohemian Rhapsody' er en biografisk og musikalsk hyldest til Queen og Mercury, der døde af AIDS i 1991. Dramaet bygger op til deres legendariske Live Aid-optræden 1985, og de mange populære sange får godt med spilletid undervejs.

Skuespilleren Rami Malek, der slog igennem i tv-serien 'Mr. Robot' og for nyligt i Papillon, har med uhyggelig overbevisning forvandlet sig til musikikonet, mens de oprindelige bandmedlemmer, Brian May og Roger Taylor, har fungeret som producenter på filmen. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1520 votes)
5.2
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Queen var en alternativ familie på godt og ondt for frontmand Freddie Mercury, og historien om den musikalske familie er fortalt med en smittende varme og blik for den gode historie." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... Rami Malek kan være ret sikker på en Oscar-nominering for sit struttende portræt af den selvtillidsfulde forsanger." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'Bohemian Rhapsody' fungerer [...] klart bedst i de musikalske sekvenser ..." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "'Bohemian Rhapsody' er ikke sofistikeret, men bare en uforbeholden hyldest til Queen og især Freddie Mercury." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... Rami Malek [...] leverer en transformativ magtdemonstration i hovedrollen som Mercury." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... 'Bohemian Rhapsody' er [...] en film, der falder i to halvdele. Den første er en komedie. Den anden en tragedie. Den første er jeg ret vild med. Den anden er jeg meget lidt vild med." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Bohemian Rhapsody', som den naturligvis hedder, er måske ingen stor film, men den er godt lavet og vildt underholdende, tilmed." (Klaus Lynggaard)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Svær opgave at efterligne den gode Freddy. Det lykkedes! FLOT!

Arne

Der er Freddy for alle pengene i denne film - men det var der også i virkeligheden da han levede. Jeg planlægger at se denne film hvert 5 år i de næste 50 år :-)

Iris74user/727997

Flot skuespil, fantastiske sange og ikke mindst en godt fortalt historie.

Metteuser/589688

Hvis du kan lide Queen, godt skuespil, drama og kærlighed - så skal du se denne film! Jeg var i biograffen og se den to gange og har købt den på en streamingtjeneste! Freddy forever!

Erik

Rami spiller supergodt, musikken er selvfølgelig topklasse (og det er Freddy selv, der synger på alle numre - ved ikke, hvordan Rami synger ;-)
Desværre har de fusket med historien og kronologien for at gøre filmen mere interessant - det trækker ned - jeg bryder mig ikke om fusk...

Mie

Fantastisk film, vildt og troværdigt skuespil!

anne-metteuser/70969

Bare så god

Jan

Freddie Mercury vækkes til live i Bohemian Rhapsody

Mie

Spørger du mig, ret langtrukken, kedelig, uden spændende indhold. Bestemt ikke værste film jeg har set, men der henne imod

Jeg har vokset op med Queen, så derfor skulle jeg selvfølgelig ind og se filmen. Den levede desværre ikke op jeg forventningerne. Øv.

Lars Michael

Så fik man endelig set filmen, og hold da op for en film. En film der virkelig har fortjent en stort publikum også selvom man ikke var Queen fan. Det er så fortjent at der endelig ville jeg godt sige lavet en film om Queen og især Freddie mercury.
Mesterlig spil fra især Rami malek og et mesterværk af en film, og tak for det at i gav os nogle fantastiske sange ( min yndlings sang med Queen er Radio Ga Ga ).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.