Cookie- og Privatlivspolitik

Blaze

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
07.03.2019
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Blaze
|

Filmen 'Blaze' er en biopic om den talentfulde country-blues-sanger Blaze Foley (1949-1989), der i den sidste del af sin karriere optrådte sammen med Townes van Zandt.

Et radiointerview med Townes van Zandt og Foleys ven og samarbejdspartner, Zee, udgør filmens rammefortælling. De to musikere beretter kort efter Foleys død om deres oplevelser (gode og dårlige) med den selvdestruktive country-sanger. Samtidig tager en række flashbacks os gennem Foleys liv.

Blaze Foleys sange er elegant vævet ind i den utrolig smukt fotograferede film.

'Blaze' er instrueret af skuespilleren Ethan Hawke, som tidligere har stået på rollelisten i film som Boyhood og Before Sunrise.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3.8
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... en film, der tør give plads til alle de små hverdagsagtige optrin, jokes, smalltalk og møder. Og det gør dem måske til det mest sandfærdige portræt af Blaze Foley, man kan drømme om, fordi det også gør den til et portræt af noget alment og menneskeligt." (Sarah Iben Almbjerg)

  • Politiken

    "Hawke tackler biopic-genren med engagement og musikalsk fingerspidsfornemmelse." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Som tilskuer hensættes man i en trance. Forfaldet er hjerteskærende smukt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ardimon

Den henvender sig ikke til mainstream folken, som mener Pet Sematary er årets film :-D .Men derimod reflekterende sjæle som nyder film og godt vedkommende musik.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.