Cookie- og Privatlivspolitik

Biler 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en venlig grundstemning. Den indeholder enkelte voldsomme scener med biluheld og eksplosioner, fx ser man i én scene hovedfiguren køre galt i et bilvæddeløb, og i en anden langvarig og lettere voldsom scene forvilder hovedfigurerne sig ind i et dramatisk løb, og stemningen bliver dramatisk og lettere truende. Da fortællingen foregår i et velkendt, venligt og animeret univers, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
31.08.2017
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cars 3
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, Supreme 3D - dansk tale, Supreme 2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - eng. tale
|

Animationsfilmen 'Biler 3' er det nyeste kapitel i Pixars populære filmserie om Lynet McQueen og hans venner.

McQueen er efterhånden en af de erfarne racerbiler, og han skal nu bevise overfor den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model.

Kampen for at komme forrest i feltet i Stempel Cuppen bliver derfor hård for nr. 95. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr.

'Biler 3' følger ikke overraskende efter Biler og Biler 2, som formentlig er Pixars mest succesrige franchise målt på salg af merchandise, og man kan næppe finde en femårig i Danmark, som ikke har hørt om Lynet McQueen. 

Tredje film instrueres af manden bag en anden Pixar-efterfølger, Monsters University, og animationsfilmen kan opleves med både dansk og engelsk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (444 votes)
4.5
3.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er både hyggeligt og opbyggeligt, men man savner lidt mere grus i motoren." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... det er rutineret og solidt håndværk på både indholds- og udtrykssiden." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "... heller ikke i denne ombæring formår man at gøre bilerne til karakterer, man rent faktisk tror på og føler med." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Biler 3' er præcis, som man forudser, og derfor skuffer den heller ikke. Den overrasker bare heller ikke ..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... det hele er enfoldigt nok til at charmere mere end 2'eren gjorde." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Biler 3' er intet mesterværk [... ], men når det skal være, er fortsættelsen i det mindste bedre og mere solid end 'Biler 2' fra 2011." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Kedelig. Det er bare etterens plot som går igen.

Tinauser/865799

Biler 3 ikke lige den bedste

Wayne

Den første film i serien var glimerende, men Cars 2 var en af de sløjeste i Pixars historie. Derfor var mine forventninger ikke særligt høje.

Heldigvis har Pixar opppet sig, og resultatet er en fin afslutning på serien med en opbyggelig morale.

Jakob

En fantastisk oplevelse at se Disney Pixar hive minderne frem i en ny Cars film. Cars 3 har en god balance i at få alle aldrene med. Ja selv min egen lille Cars fan dukkede pludselig frem igen da jeg sad inde i biografen. Så jeg konkludere at Cars 3 for mig var en meget nostalgisk oplevelse.
Adskiller Cars 3 sig så, for meget fra de andre handlinger der har været i Cars filmene i gennem tiden. Nej. Ikke efter min mening. Det er perfect at se at vi får noget der minder meget om Cars 1. Og vi slipper for alt den overdrivelse der var i Cars 2. Den var næsten som et stort plot hul i serien. Men Pixar kommer på sporet igen med en fantastisk Cars film med nogle af 1erens elementer. Det kan jeg klart anbefale

Rasmus/Musen

Endelig kan jeg have den ære at sige, at min allerførste filmanmeldelse, som jeg skriver her i år 2018 er af filmen: Biler 3.

Jeg fik set filmen i går på sidste dag i år 2017(D. 31 December 2017).
Hold da lige op, hvor er jeg glad for, at Pixar tog beslutningen om at lave et 3. kapitel i serien. Den skaber lige netop den “balancegang” som universet manglede.

-Først havde vi I Biler 1 Lynet mcqueen`s historie om at blive den største racerbil nogensinde, og ikke engang venner og venskab betød mere for ham end det.
-I Biler 2 ser vi så hele filmen(eller det meste i hvert fald) fra Bumle`s synsvinkel, hvor at både spioner, lasere og flyvende biler bliver indblandet samtidig med, at han skal være der for sin bedste ven Lynet Mcqueen.
-Endelig kommer vi til Biler 3 igen, hvor at historien er tilbage på Mcqueen igen. Han er blevet ældre, er blevet lidt sløvere i farten også, men han kæmper stadig for at blive nr. 1 i feltet. Den nye racer i filmen Jackson Storm giver ham kamp til stregen, hvilket giver ham nye udfordringer.
Men da Mcqueen endelig møder den unge og modige bil Cruz Ramirez, som er mindst lige så optaget er ræs, som han er, da er der endelig håb for, at Mcqueen kan have nogen at lære noget både af, men samtidig også give noget til igen.
Og selvfølgelig har Mcqueen også stadigvæk sit gamle slæng, bl.a Bumle, Sally og Luigi og Guido som lidt ekstra motivation til at kunne kæmpe videre på racerbanen igen.

-Desuden, så er noget jeg har lagt specielt mærke til i denne film fra de andre er alle de flotte baggrunde og grafik, som ligger bag ved alle figurerne, når de bevæger sig i filmen. Sommetider føltes det faktisk som er det en film med rigtige mennesker i(biler i dette tilfælde) og man kan næsten forestille sig selv stå der.
-Musikken i filmen er også en god blanding, og selvom man kan savne lidt de klassiske hits som “Real gone” og “Life is a Highway” så fungerer de nye titelsange mindst lige så godt(synes jeg). De giver altid den stemning, som der lige netop er brug for i den scene, som man befinder sig i nu og her.

Så jeg føler, at denne sammenblanding af både gamle karakterer, der kommer tilbage igen samt alle de nye karakterer til universet skaber lige netop den balancegang, som der er brug for. Derfor ville det også være et fint tidspunkt at stoppe serien på, da der nu er balance igen i fortællingen. MEN, hvis at Biler-serien fortsætter, så bliver det nok mere end bare `en fortsættelse igen, hvilket måske også bliver lidt “for meget” til sidst vil jeg sige.

I hvert fald, så har jeg nydt filmen Biler 3 rigtig meget(næsten lige så meget som den første film) og håber, at Pixar kan holde håbet oppe for deres kommende film.

Jeg slutter nu og siger:
LAD OS KØRE RÆS!
YEARH, Kachow!
;-)

S. Rico

Hvor mange gange har man ikke set det før? Den traditionelle historie om et comeback til en falleret stjerne, som ikke længere kan følge med de nye unge kræfter. Men så genfinder den fallerede stjerne til sidst den ild, der i sin tid motiverede ham - og han ender igen på tronen efter en sidste episk dyst.

Der var meget der pegede på, at filmen ville gå i denne gammelkendte retning, og jeg frygtede det, for jeg orkede det ærligt talt ikke. Men heldigvis har Pixar et lille es i ærmet i Cars 3. Og det er den nye super charmerende karakter Cruz. Hun redder filmen, tilføjer en masse herlig humor og formår endda at få gøres os spændte på udfaldet af historien. Godt gået - eller rettere sagt: godt kørt!

Herudover hæver Pixar endnu engang barren for, hvor flot computeranimation kan se ud. Hvis man fjerner bilerne og kun kigger på baggrundene, så er det lige så flot og naturalistisk som den CGI, der bruges i en dyr og vellavet Hollywood live-acting film.

Jacob

Det kører i bogstaveligste forstand for Lynet McQueen, der desværre efter en stribe overbevisende sejre må se sig overhalet af en ny, langt hurtigere generation af racerbiler. Den tidligere mester må i gang med en helt anderledes type træning, men det er op ad bakken når hele omverden fortæller dig at du er fortid. Og pludselig befinder den gamle fartdjævel sig i anden position end han er vant til, som skal hjælpe et nyt talent med at vinde Stempelpokalen.

I bedste Rocky Balboa stil skal McQueen være træner for den usikre, men hurtige Cruze. I forgængeren var der et håbløst James Bond tema, men her handler det om fart og racerløb, og tredje skud på stammen er en fin afslutning.

Karin

Sådan, så er vi tilbage til samme standart som 1'eren. Fantastisk og underholdende.

jeanette

Kærlighed og fart ... Sød film..

Helle

Biler 3 følger fint op på de 2 forrige, flot at se i 3D og sjov lige fra start til slut. Kan varmt anbefales

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.