Belle

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et eventyrligt digitalt univers med stor distance til realisme. Den indeholder mange scener med en lettere dramatisk stemning, hvor personerne sørger, er kede af det og græder og scener med børn, der bliver holdt indespærret. Filmen indeholder desuden en række scener med actionprægede kampe mellem personerne i fortryllede skikkelser i et parallelt digitalt univers. Da ingen af personerne eller figurerne kommer alvorligt til skade, og da hovedpersonen er handlekraftig og drevet af godhed, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.11.2022
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ryû to sobakasu no hime
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

I anime-filmen 'Belle' er Suzu en sky, almindelig gymnasieelev i en landsby. I årevis har hun kun været en skygge af sig selv.

Men når hun træder ind i "U", en massiv virtuel verden, flygter hun ind i sin online persona kendt som Belle, en smuk og globalt elsket sanger. En dag bliver hendes koncert afbrudt af et monstrøst uhyre forfulgt af selvtægtsmænd.

Mens jagten intensiveres, drager Suzu på en mission for at afsløre "bæstets" identitet og finde sig selv i en verden, hvor man kan være hvem som helst.

Filmen er i amerikanske medier blevet beskrevet Skønheden og Udyret møder The Matrix.

Mere omtale af 'Belle' følger...

Skal du se Belle?
(25 stemmer)

Instruktør

Instruktører

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.