Cookie- og Privatlivspolitik

Bel Ami (2012)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Bel Ami
|

Filmen 'Bel Ami' er historien om Georges Duroy (Robert Pattinson), en besnærende og hensynsløs charmør, der manipulerer sin vej til toppen i 1890'ernes Paris, fra kakerlakbefængte tagkamre til overdådige saloner.

Ved hjælp af snarrådighed og veludviklede forføreriske evner lykkes det ham at rejse sig fra et liv i armod til en tilværelse med indflydelse og rigdom, fra den prostitueredes favntag til lidenskabelige stævnemøder med velhavende skønheder, i en verden hvor sex er magt og berømmelse en besættelse.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.4
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
josse

Nu har jeg ventede i så langt tid,
så finder men ud af, at det ikke kommer alligevel.
Nu skal men vendt på at den kommer føste på dvd.
Jeg vil ikke vendt at den kommer føste på dvd. ¨
Den skal tilbage i biografen igen!!!!!!!! og den kommer først den 24.07.2012 der er lang tid til :-( :-(

Johanneuser/963056

Man kan bare ikke aflyse den! Det er bare slet ikke i orden, nu har jeg ventet år og dag på at se den, hvad er der galt med? Er det fordi de er lidt "fræk"? Det er alle film da. Nej jeg mener virkelig at man skulle putte den "back on"! Det betyder rigtig meget for mig at komme ind og se den Bliver helt ked af at den måske ikke kommer i det her land når mine søde belgiske "Robert veninder" himler op om at det er den bedste film han har lavet! Jeg har sådan glædet mig til en ny film med min elskede Robert Pattinson...

Nikoline

Jeg kan ikke rigtig forstå præcis hvorfor, man har valgt at aflyse den? Hvis det er pga. de voldsomme scener Robert Pattinson snakker om, synes jeg, at man lige burde tage en kigger i hvad man ellers viser i de danske biografer. Jeg vil sige, at det er noget man også kan finde i andre film, der ruller hen over de store skærme. Og, som jeg læser længere nede i de andre kommentarer, er der en masse film, som ville være knap så omsætningsrige, som denne film kommer til at være, der alligevel bliver vist med mange forestillinger om dagen. Og det ville ikke kun være twilight-teenage-pigerne der vil komme ind og opleve 'Bel Ami' på det store lærred, da filmen også har andre populære skuespillere at byde på, som andre generationer finder gode, så som: Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney og så videre! Det er også en smugle mystisk, at man beslutter sig for at putte denne film, som er en af de mest ventede, i biograferne, fortælle det til offentligheden, og derefter sige 'Nej, ikke alligevel!'. På den måde synes jeg, at man skuffer en masse mennesker på en lidt ubehøvlet måde. Hvis der er en mulighed for, at biograferne beslutter alligevel at have filmen spillende i deres sale, vil jeg til hver en tid bakke op om det!

Nikoline.

Juliette Schaufuss

Ej, hvor er det altså ærgeligt, hvis den ikke bliver vist i de danske biografer! Dét vil biograferne miste mange penge på, da jeg tror, at der er en hel del Twihearts, som har glædet sig meget til at se denne film! Ihvertfald har jeg selv glædet mig meget til at se Robert Pattinson i denne noget mere "udfordrende" type film.

Håber det bliver lavet om!<3

Fan-pire pattinson

Hvorfor kommer den ikke i de danske biografer?
Jeg vil vildt gerne se den, da jeg ELSKER, ELSKER, ELSKER, ELSKER, ELSKER Robert Pattinson, og vildt gerne vil se ham i en helt anden rolle end han plejer.
Jeg kan bedst lide ham i Twilight, for Edward er så sød og jeg elsker hans personlighed, (og hans udseende, - of course), men jeg kan også rigtig godt lide ham i andre film, for han er en fantastisk skuespiller. Jeg håber virkelig at den kommer til Danmark!

Line

Hvorfor kommer den ikke i biografen i Danmark?! :( Gad så godt at se den :(

Isabell

NU HVOR DEN IKKE KOMMER TIL DE DANSKE BIO`ER KAN MAN JO ALTID FÅ DEN PÅ DVD!
SELVOM DET NU VILLE VÆRE SJOVT AT SE DEN I BIO!!!

Michelle Edward Cullen

Jeg er virkelig skuffet over at den ikke kommer i biograferne her i DK. :'( for tror den er virkelig fed! og skal klart også have den på DVD, ligeså snart den udkommer! (:

Laura

ej hvor ærgeligt den ikke forventes at komme i de danske biografer!!
for jeg SKAL helt sikkert se den!! :D

Taazcha

Den skal bare ses!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.