Cookie- og Privatlivspolitik

Bel Ami (2012)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Bel Ami
|

Filmen 'Bel Ami' er historien om Georges Duroy (Robert Pattinson), en besnærende og hensynsløs charmør, der manipulerer sin vej til toppen i 1890'ernes Paris, fra kakerlakbefængte tagkamre til overdådige saloner.

Ved hjælp af snarrådighed og veludviklede forføreriske evner lykkes det ham at rejse sig fra et liv i armod til en tilværelse med indflydelse og rigdom, fra den prostitueredes favntag til lidenskabelige stævnemøder med velhavende skønheder, i en verden hvor sex er magt og berømmelse en besættelse.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.4
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
josse

Nu har jeg ventede i så langt tid,
så finder men ud af, at det ikke kommer alligevel.
Nu skal men vendt på at den kommer føste på dvd.
Jeg vil ikke vendt at den kommer føste på dvd. ¨
Den skal tilbage i biografen igen!!!!!!!! og den kommer først den 24.07.2012 der er lang tid til :-( :-(

Nikoline

Jeg kan ikke rigtig forstå præcis hvorfor, man har valgt at aflyse den? Hvis det er pga. de voldsomme scener Robert Pattinson snakker om, synes jeg, at man lige burde tage en kigger i hvad man ellers viser i de danske biografer. Jeg vil sige, at det er noget man også kan finde i andre film, der ruller hen over de store skærme. Og, som jeg læser længere nede i de andre kommentarer, er der en masse film, som ville være knap så omsætningsrige, som denne film kommer til at være, der alligevel bliver vist med mange forestillinger om dagen. Og det ville ikke kun være twilight-teenage-pigerne der vil komme ind og opleve 'Bel Ami' på det store lærred, da filmen også har andre populære skuespillere at byde på, som andre generationer finder gode, så som: Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney og så videre! Det er også en smugle mystisk, at man beslutter sig for at putte denne film, som er en af de mest ventede, i biograferne, fortælle det til offentligheden, og derefter sige 'Nej, ikke alligevel!'. På den måde synes jeg, at man skuffer en masse mennesker på en lidt ubehøvlet måde. Hvis der er en mulighed for, at biograferne beslutter alligevel at have filmen spillende i deres sale, vil jeg til hver en tid bakke op om det!

Nikoline.

Juliette Schaufuss

Ej, hvor er det altså ærgeligt, hvis den ikke bliver vist i de danske biografer! Dét vil biograferne miste mange penge på, da jeg tror, at der er en hel del Twihearts, som har glædet sig meget til at se denne film! Ihvertfald har jeg selv glædet mig meget til at se Robert Pattinson i denne noget mere "udfordrende" type film.

Håber det bliver lavet om!<3

Fan-pire pattinson

Hvorfor kommer den ikke i de danske biografer?
Jeg vil vildt gerne se den, da jeg ELSKER, ELSKER, ELSKER, ELSKER, ELSKER Robert Pattinson, og vildt gerne vil se ham i en helt anden rolle end han plejer.
Jeg kan bedst lide ham i Twilight, for Edward er så sød og jeg elsker hans personlighed, (og hans udseende, - of course), men jeg kan også rigtig godt lide ham i andre film, for han er en fantastisk skuespiller. Jeg håber virkelig at den kommer til Danmark!

Line

Hvorfor kommer den ikke i biografen i Danmark?! :( Gad så godt at se den :(

Isabell

NU HVOR DEN IKKE KOMMER TIL DE DANSKE BIO`ER KAN MAN JO ALTID FÅ DEN PÅ DVD!
SELVOM DET NU VILLE VÆRE SJOVT AT SE DEN I BIO!!!

Taazcha

Den skal bare ses!!

Isabell

JEG SKAL HELT KLART SE FILMEN HVIS DEN KOMMER I DE DANSKE BIO`ER!!!

JEG GLÆDER MIG HVIS DEN GØR!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.