Cookie- og Privatlivspolitik

Baywatch

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en lettere dramatisk grundstemning, og den indeholder flere voldsomme scener med forfølgelser, ulykker, slagsmål og drab. I én scene ses en surfer, som kommer til skade, da han slår hovedet mod en sten i vandet, og man ser ham blodig på en båre. I en anden langvarig og dramatisk scene er en flok mennesker fanget på en brændende båd, og i flere scener ses døde mennesker. Da ingen af de voldsomme scener er udpenslede, og da filmen også indeholder humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.06.2017
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Baywatch
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I komedien ’Baywatch’ møder vi den passionerede løjtnant Mitch Buchannon, der sammen med sit hold af livreddere, vogter over Emerald Bays kystlinje.

Teamet, der består af erfarne og fotogene livreddere, er i fuld gang med at holde optagelsesprøve for nye mulige kolleager, da den problemskabende dobbelte OL-guldvinder, Matt Brody, dukker op med en skidt attitude og en forklaring om, at han ikke behøver gennemgå prøverne for at være med.

Sammen med surferen Summer Quinn og computernørden Ronnie bliver Brody sat i træning som livredder, og da en pose stoffer skyller i land på stranden, finder de ud af, at deres nye job ikke kun handler om at redde mennesker fra at drukne. Og så går efterforskningen ellers i gang.

Filmen er baseret på tv-seriehittet ’Baywatch’ fra 90’erne, men har stilmæssigt forladt alvoren og byder i stedet på en god omgang humor i stil med 21 Jump Street.

’Baywatch’ er instrueret af manden bag bl.a. De satans chefer og Identity Thief og har Dwayne Johnson og Zac Efron i hovedrollerne som de allerede kendte karakterer Mitch Buchannon og Matt Brody. Derudover gæsteoptræder seriens stjerner, Pamela Anderson og David Hasselhoff. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (535 votes)
4.4
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ganske enkelt [...] for plat, for kedelig, for usjov, for usexet ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "'Baywatch' er helt klart dum. Men den er også lidt dejlig." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Det er selvoptaget i stedet for selvironisk, og det er der ikke meget badebukseballade over." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... er bare ikke god humor." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Og det lever filmen fint op til. Hastig glemt underholdning.

Sisse

Baywatch er en film, som trak i læben og fik mig til at grine let flere gange. Det er en komedie, som jeg umiddelbart godt kunne finde på at se igen, når den kommer ud.

S. Rico

Uden egentlig at have set den gamle tv-serie (udover at zappe forbi en gang imellem), så er det oplagt, at den nye film er en kærlig hyldest til 90'er tv-serien, samtidig med at der bliver gjort godt og grundigt pis med den. Der er brugt samme formel som til filmversionen af 21 Jump Street. Det er en glimrende formel, som det meste af filmen fungerer udmærket.

Dwayne Johnson og Zach Efron er super sjove, og især overrasker Zac Efron, som jeg ellers havde forberedt mig på ville være irriterende og selvfed. Men han er lige det modsatte. Hatten af for den selvironiske stil.

Filmen er måske lige lovlig lang ift. hvad den har at byde på, men der er garanti for underholdning til både nye og gamle seere.

Thomas

Hvis manuskriptforforfatterne havde brugt lige så meget tid i arbejdslokalerne, som skuespillerne har i motionrummet, var det sikkert blevet en hæderlig film. Dette er dog ikke tilfældet. En halvdårlig komedie, som ikke er særligt tro mod Baywatch-universet. Ikke billetprisen værd i min optik.

Marianne

De professionelle anmeldere må have fået det forkerte ben ud af sengen den dag, de så Baywatch.

Filmen gør sig ikke til mere end hvad den er - simpel, let primitiv og ganske uforpligtende underholdning, der i al fald fik mig til at grine mig gennem hele filmen. Og jeg bryder mig egentlig ikke om hverken Dwayne Johnson eller Zac Efron; men de og resten af ensemblet gjorde det godt.

En af den slags film, man sagtens kan se flere gange, hvis lejligheden byder sig.

amalieuser/33258

Øv, for nogle trælse anmeldelser fra politiken o.lign.
Det er en komedie. Den er skabt til at være let fordøjelig.
Synes filmen formåede at levere en fremragende dosis humor med en side af plat, hvilket holdte mig underholdt hele filmen igennem.
Man skal nok ikke holde den op mod Baywatch klassikeren, men de formåede alligevel at ping ponge den lidt frem og tilbage mellem det gamle og det nye, med bl.a. fint besøg fra både Hasselhoff og Anderson. Det er en film man bliver glad i låget af om man vil det eller ej!

Kasper

kan godt anbefalde og se den, Den er underholdende, det kommer mange sjove scener i filmen, efter min smag er den nok lidt for overdrivet for mig, det bliver næsten for unaturligt og overdrivet, derfor giver jeg den 4 fine stjerner.

Yusuf

Sjovt sjovt

Yusuf

Er sjov og klam......

Signe-Marie

Jeg troede jeg skulle ind og se en actionsfyldt spændings film, men det var en komedie fandt jeg ud af... En okay komedie. Men når man forventer noget andet er det bare ikke det samme.
Følte den var lidt amatør agtig, men stadig god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.