Cookie- og Privatlivspolitik

Batman Returns (1992)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Batman Returns
|
Billetter

I 'Batman Returns'  kæmper Batman for sin by, Gotham City. Pingvinen, den geniale vanskabning, har indgået en djævelsk alliance med multimollionæren Max Schreck i et forsøg på at overtage magten.

Men byen og superhelten trues af endnu en modstander, den dødsensfarlige Selina Kyle alias Catwoman. Hun har opdaget det svage punkt i Batmans styrke - en viden der kan blive katastofal.

Michael Keaton vender tilbage til sin rolle som Batman og han får følgeskab af bl.a. Chritopher Walken og Michelle Pfeiffer.

'Batman Returns' er en efterfølger til Batman fra 1989, som også er instrueret af Tim Burton, og blev nomineret til to Oscars.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
3.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Ikke så god den første

Batgirl.

I denne her version af Batman bliver Pingvinen-Oswald Cobblepot præsenteret meget som en Freak og et Monster. Noget sørgelig tragisk barndom han havde bare det ved at han var lukket inden i et Bur nærmest og senere hen at hans forældre skiller sig af med ham for at han så kan blive opfostret i klokken og cirkus. Men synes at han er virkelig godt castet til rollen og den rammer plet. Pingvinen er ekspert i at drive forretning og selv da Gotham ligner en krigs zone i Batman no mans land Tegneserien. Så dykker pingvinen ikke ned til et primitivt niveau men i stedet har oprejsning med at drive virksomhed.

Emil

Kedelig Batman film. Men den har dog nogle fede scener. Men Tim Burton har gjort en stor fejl med at udstille the Penguin som en psykopat. Michelle Pfeiffer spiller Catwomen okay.

Nikolaj

Til gengæld bliver jeg dog lidt træt af skurken.

Lars Michael

Tja ved ikke rigtig hvad jeg skal sige om det er en super god film eller om det bare er noget være lort, men jeg stopper i midten og siger at den er i midt i mellem , man kan godt se den hvis man elsker batman men hvis man ikke går det så lad være.

Frank

Dårlig film

S. Rico

Stemningen er mørk og karrikeret på samme tid. Denne coctail er ikke lige mig. Eksempelvis kan man da aldrig blive bange for en så latterlig skurk som The Penguin spillet af Danny DeVito.

Wayne

Godt cast og rimelig fortsættelse, stadig med Burton som Instruktør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.