Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Guys - De er super barske

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning. Den indeholder mange scener med hektisk biljagt, forfølgelser og scener, hvor karaktererne er i fare samt skifter fra god til ond. Da der er tale om animation, og da filmen også indeholder humor og positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2022
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Bad Guys
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - engelsk tale, 2D 4DX - dansk tale, 2D Eng. Tale Ing Under, 2D Ing Under, Babybio - dansk tale
|
Bad Guys - Plakat

Animationsfilmen 'Bad Guys - de er super barske' er baseret på den australske forfatter Aaron Blabey børne- og ungdomsserie 'The Bad Guys'.

Ingen har nogensinde fejlet så hårdt i at prøve at være gode som Hr. Ulv, Don Piranha, Mister Haj, Tarantula og Sir Slange. For der har aldrig været fem så berygtede venner som i banden Bad Guys.

Grundet et ufatteligt antal af røverier, har banden været blandt verdens mest eftersøgte skurke.

Da de endelig bliver sat under lås og slå, mægler Hr. Ulv en aftale, som skal komme dem alle fem til gode: Bandens super barske medlemmer vil nu fremover kun gøre gode gerninger... Spørgsmålet er så bare, om de kan holde ord?

Med hjælp fra deres mentor Professor Marmalade begiver banden sig igen ud i verden, og henad vejen opdager Hr. Ulv, at det at gøre godt, kan give ham, hvad han i al hemmelighed altid har drømt om: accept fra omverdenen!

Så da en ny skurk truer byen, må Hr. Ulv gøre alt, hvad han kan for at overtale sine venner til også at arbejde i en god sags tjeneste, da banden står foran deres største kup nogensinde. 

Filmens instruktør har tidligere været med på produktionerne bag De eventyrlige vogtere og Kung Fu Panda 2, og de danske stemmer leveres af bl.a. Lars Ranthe, Pilou Asbæk, Barbara Moleko og Simon Stenspil. 

I biograferne i USA har animationsfilmen allerede slået topscorerne Sonic the Hedgehog 2 og Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder af pinden. 

'Bad Guys - De er super barske' sammenlignes med populære animationstitler som Spider-Man: Into the Spider-Verse og The Adventures of Tintin.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4.8
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Med humor, spænding og hjerterum står filmen således på skuldrene af ordsproget: Man skal ikke skue hunden på hårene!" (Kjartan Hansen)

  • Politiken

    "...med et lysvågent tempo og en veloplagt, streetwise dialog af Etan Cohen [...], med en dansk oversættelse helt på niveau og med ulven Lars Ranthe, slangen Alexandre Villaume og ræven Marie Tourell Søderberg i mere end topform overgiver man sig ikke desto mindre fornøjet til denne velsmurte lektion i hverken at skue hunden eller mindre kælne dyrearter på hårene, finnerne eller skællene." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Clady

Jeg så "The Bad Guys" åbningsweekend med min bror og far, og vi elskede det! Jeg syntes, det var rigtig sjovt, havde fantastiske karakterer, en god historie, og jeg kunne godt lide, hvordan venskab var et hovedtema i filmen. Den har også en masse påskeæg fra bogserien! Jeg kan godt lide, hvordan det er, som om "Zootopia" møder "Ocean's 11

Peter

Virkelig god underholdning.

Shah Bazidas

Se overskriften

techieuser/446431

- Efter oplevelse af The Bad Guys trailer har jeg virkelig lyst til at opleve den.
- Så opdager man, at danske biografer udelukkende sender med dansk tale.
- Så tjekker man traileren på dansk og mister lysten fuldstændig!

Troede faktisk at Zootropolis og Spider-Verse havde vist, at man godt kunne tage animationsfilm lidt mere seriøs.
Må vel vente på at filmen kommer ud senere..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.