Cookie- og Privatlivspolitik

Babel

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.10.2006
| |
2 timer 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Babel
|

Det amerikanske ægtepar Richard (Brad Pitt) og Susan (Cate Blanchett) er taget på ferie i Marokko for at redde deres ægteskab.

Ikke langt derfra er to marokkanske drenge ude for at holde øje med en flok geder. De beslutter sig for at afprøve deres riffel, men kommer ved et uheld til at affyre et skud.

Skuddet rammer den forbipasserende bus med de to amerikanske turister, og denne hændelse sætter en kæde af begivenheder i gang, som kommer til at involvere mennesker fra hele verden.

Alejandro Gonzalez Iñárritus gribende fortælling om manglende kommunikation mellem mennesker i en globaliseret verden modtog under Cannes Film Festival i år prisen for Bedste Instruktion.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (47 votes)
4.3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Synes måske ikke at denne film fortjener alt den ros den har fået samt den Oscar-nominering den fik. Mere kreativ og overraskende, er plottet altså heller ikke. Ikke desto mindre er det en flot og underholdende film, som ikke hverken bliver kedelig eller for lang. Det er også lidt sjovt at se hvordan man kan vinkle et manuskript sammen på en alternativ måde.

Maria

Sagde mig absolut ingenting, desværre...

Frank

Okay film

Lars Michael

Den gør en forvirret, så er man der og så er man der osv,og det gør at det skuffer lidt hos mig.
jeg havde forventet en meget bedre film, men det skal da ikke tag fra at den skaber noget.

Wayne

Alejandro González Iñárritu - fandens til navn at slæbe rundt på hvis man vil være kendt. Men Alejandro González Iñárritu er en af tidens suverænt bedste fortællere, og har indført en helt ny stil med flere samtidige og sammenhængende historier, også set i bla. den lige så gode Amorres Perros (Love is a bitch) - og kopieret af Oscarvinderen Crash.
Alejandro González Iñárritu - lær navnet, du kommer til at høre det igen.

Nogenuser/12232

den er lidt mærkelig at se. og man syntes den er formærtelig, men tænk over det og den er faktisk rimlig god

S. Rico

Dette må rangere som en af de bedste film, der nogensinde er lavet. Alejandro er genial.

Jakob

Jeg fatter ikke hvorfor denne dødsyge film har fået så god kritik. 3 elendige historier der bliver flettet elendigt sammen. Blev vildt skuffet. Nok den dårigste film jeg har set til dato. Spild af penge. Kan anbefale IKKE at se den. Det må Brad Pitt ikke nedlade sig til igen.
En ommer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.