Cookie- og Privatlivspolitik

Annie Hall (1977)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Annie Hall
|

I filmen 'Annie Hall' (Mig og Annie) spiller Woody Allen Alvy Singer, der er en af Manhattans mest geniale komikere, men hvad angår kærligheden, er han nødt til at arbejde lidt med sine pointer.

Hans bedste ven Rob (Tony Roberts) præsenterer ham for den forvirrede, men charmerende Annie Hall (Diane Keaton), og pludselig er Alvy forelsket.

'Annie Hall' hører blandt Woody Allens absolutte hovedværker og filmen vandt fire Oscars for Bedste film, Bedste instruktør, Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste originale manuskript.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg har altid godt kunne lide Woody Allen, så nu - langt om længe - var det på tide at få set nogen af hans hovedværker fra 70'erne. Første stop: Annie Hall. Første indtryk efter 10 minutter: super interessant film med en på det tidspunkt genial nyskabende tilgang.

Da den første begejstring havde lagt sig, kom jeg desværre hurtigt til at kede mig. Dialogen er velskrevet, men de emner der snakkes om er uinteressante og usjove. Kemien mellem hovedpersonerne kan jeg slet ikke føle. Jeg kan godt se, at filmen har inspireret senere parforholds komedier som Da Harry Mødte Sally og Forget Paris og parforholds dramaer som Before Sunrise/Sunset/Midnight. Men hvor disse film var hhv. mega sjove og dybt fascinerende, så fandt jeg kun små momenter i Annie Hall, der fangede mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.