Cookie- og Privatlivspolitik

American Pie: Reunion

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
05.04.2012
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
American Reunion
|

I 'American Pie: Reunion' møder vi holdet fra de tre første American Pie-film.

Det er tid til den store genforening for Stifler, Heather, Vicki, Oz, Michelle og ikke mindst Jim, der gjorde tærter usikre i 1999.

Årsagen er det uundgåelige high school-jubilæum, og selvom de tidligere så vilde teenagere er blevet mere voksne, er der ikke langt til tidligere tiders eskapader, der både inkluderer jagten på det modsatte køn og naturligvis utidige forældre.

Den første American Pie-film blev en kæmpesucces med to efterfølgere samt talrige spin-offs (der gik direkte på dvd). 

Med 'American Pie: Reunion' er filmserien tilbage i biografen for første gang siden 2003, og man har formået at samle de originale skuespillere inklusive Eugene Levy og Jennifer Coolidge som henholdsvis Jims far og Stiflers mor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (513 votes)
4.5
2.7

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "»American Pie: Reunion« er i den genre meget mere vellykket, end man havde lov til at håbe. Når roserne er uddelt, er det også på sin plads at sige, at »American Pie« handler om mænd og vil få mænd til grine." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... vellykket og har alt, som disse ungdomsfilm skal have. Den er sjov plat og med karakterer, man holder af og med. Den appellerer til teenageren og drengerøven i os alle." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Men værst er, at denne films sentimentale livsovervejelser sætter sig som fed vaseline på linsen. Skulle man introducere et nyt ungt publikum for universet, skulle det nok snarere have været en klat, der slørede udsynet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "(...) lad os nøjes med at konstatere: Trods ny instruktører (igen) har også den fjerde american pie svært ved at hæve – eller smage efter mere." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
John

Selvom den opfylder alle de essentielle dele til American pie, som er beer pong bord, fester, druk og damer kan man dog nogle gange føle at den er beregnet til de mennesker der har fuldt med siden starten. Derfor får den kun 3 stjerner.

S. Rico

Der er masser af nostalgi og gensyn med alle - de nu halvgamle - high school elever fra de tre første film. Ja, faktisk er Michelle skuespilleren (Alyson Hannigan) nu lige så gammel som Stifler’s Mom var det i første film. Ud over nostalgi så har filmen desværre næsten intet at byde på. En enkelt hævnaktion over for nogle jetski tumper er godt nok ret morsom, men resten er temmelig ringe.

Andreas

Dejligt gensyn med det oprindelige American Pie cast, og den her 8'er skuffer IKKE! Folk må sige hvad de vil, men min personlige mening er altså, at det er den allerbedste af alle 8 American Pie film, også selvom de første 2 ligger meget tæt på den. Sjovt at se dem alle sammen igen efter mere end 10 år, og se hvor deres liv har ført dem hen, og der kan bare ikke laves en American Pie film uden komik i, så det leverer den her selvfølgelig også, og i meget god stil endda!
Det er et must see for alle der har fulgt med i serien igennem årene.

Mike

Sjov og underholdende fortsættelse på American Pie serien.

MetteJulie

Efter at have set ALLE film i American Pie serien, kan jeg kun tilføje min glæde over at se alle tilbage i fra de oprindelige film.

Jeg giver filmen 4 stjerner for humoren, kærlighedsscenerne og tossestregerne .. desværre kan det ikke blive til 6 stjerner da jeg ikke længere føler at serien kan malkes mere. Men helt sikkert et plus at det var de oprindelige skuespillere og ikke flere nye fætre til Stifler.

johnny

God grineren film og endelig er det orginale cast tilbage. helt klart en film der er vejr at se. 7/10 *

Camilla

Havde helt klart skruet op for forventningerne til denne film, men blev en smule skuffet... Men igen, intet bliver lige så godt som den første American Pie film. Den var sjov og underholdende, dog savnede jeg lidt af "magien" som var i den første film

Ccajo

Jeg glædede mig sådan til at se denne film og synes, at det var ret sjovt at se dem i 'ældre udgave'. Kunne ikke lade være med at grine!

American Pie ER og forbliver bare god! :)

Emilie

En sjov film som lever helt op til forventningerne! Det kan anbefales at købe den på DVD hvis man vil have et godt grin

Jeff

This was more of the same and we’ve seen it many times before. Guys getting older and trying to work out where the fun went. The difference here is that there are 3 very funny movies of character development before it. It’s unoriginal, but still made me laugh and it was good to see the old gang back again.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.