Cookie- og Privatlivspolitik

Alyson Hannigan

Født: 
24. marts 1974
Fødested: 
Washington D.C., USA

Mange kender hende som Buffys rødhårede BFF i ’Buffy the Vampire Slayer’ (1997), Willow Rosenberg. I dag er hun bedre kendt som den pædagogiske og moderlige Lily Aldrin i den succesfulde komedie-serie ’How I Met Your Mother’ (2005). Ej at forglemme hendes rolle som Michelle i American Pie-filmene.

Alyson flyttede til Hollywood i en alder af 11 år, hvor hun forinden havde optrådt i reklamer. Hun læste på North Hollywood High School og fik senere en grad i psykologi på California State University, Northridge. Mens hun boede i Hollywood med sin mor, boede hendes far i Santa Barbara.

Hendes første store filmrolle var i science fiction-komedien ’My Stepmother is an Alien’ fra 1988. Året efter fik hun en permanent rolle i en tv-serie ved navn ’Free Spirit’. I 1997 blev hun castet til serien ’Buffy’, som blev meget populær, hvilket gav hende anerkendelse og gjorde hende kendt.

Som teenager passede hun Bob Sagets børn, som ironisk nok er speakeren i ’How I Met Your Mother’.

I privaten er Alyson Hannigan mor til to piger og gift med skuespilleren Alexis Denisof (2003), som hun spillede overfor i ’Buffy the Vampire Slayer’ og siden hen også i ’How I Met Your Mother’.

Skrevet af Christine Wai

Seneste fans (2)

  • VIPER
  • Lohke