Cookie- og Privatlivspolitik

Alt tilladt

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.05.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hall Pass
|

I 'Alt tilladt' er Rick og Fred bedste venner. De er begge gift og har været i det i flere år.

Deres koner er efterhånden ved at være godt og grundigt trætte af, at Rick og Fred konstant kigger efter andre kvinder, og beslutter sig for at tage et dramatisk skridt for at genoplive deres ægteskaber.

De giver Rick og Fred "én uge uden reglen": en uge hvor de kan gøre præcis som de har lyst til - alt er tilladt.

Umiddelbart lyder det som en mulighed for at Rick og Fred kan realisere deres vildeste fantasier, men de finder hurtigt ud af, at deres fantasier om singlelivet og deres egen præstationsevner er væsentligt ude af sync med virkeligheden.

'Alt tilladt' er instrueret af brødrene bag 'Dum, Dummere' og har Owen Wilson i en af hovedrollerne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (88 votes)
4
2.4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Nu og da får filmen akutte anfald af plat idioti, for manuskriptet er præget af en vis sjusk og sjask. Og det værste er, at 'Alt er tilladt' i sit vadested mellem det frivole og det dydige sjældent er rigtigt morsom." (Ebbe Iversen)

 • BT

  "Det lyder dumt. Og det ér også temmlig infantilt. Men takket være en simpel, men velfortalt historie og en håndfuld herligt pinlige situationer er resultatet tåleligt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... ikke synderligt morsom..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... usandsynligt forudsigeligt og kedeligt at se på..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det lykkes rent faktisk Farrelly-brødrene at være både grænseoverskridende platte og gabende kedsommelige..." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Dog ikke så vanvittig, som vi har set dem tidligere, og de når slet ikke niveau med Dig mig og Irene, eller vild med Mary - desværre.

Tobias

Filmen indeholder et rimelig simpelt plot, filmen har ikke rigtig noget specielt, og kommer ikke helt derud hvor den bliver fremhævet indenfor comedy komedier, men alligevel formår den at få en til at grine et godt stykke igennem filmen. God underholding, og et godt grin.

Owen Wilson og Jason Sudeikis har god kemi og de er morsomme sammen!

Dude

En sjov film som viser at vi altid gerne vil have det, vi ikke har.

Mieuser/924606

Filmen er okay og der blev også grint en del, men ikke den største film oplevelse :D Se den hvis du bare skal underholdes let uden det store plot eller den bedste historie :)

Tobiasuser/455111

Hvis du leder efter en film med fantastisk historie så hold dig væk, men hvis du bare gerne vil grine på samme måde som hangover så er det et MUST!

HobbyFreak

Filmen hverken overrasker eller skuffer. Den prøver lidt at lave nogle grænseoverskridende ting, for ligesom at leve op til 'Hangover', det lykkes dog ikke.

HobbyFreak

Filmen hverken overrasker eller skuffer. Den prøver lidt at lave nogle grænseoverskridende ting, for ligesom at leve op til 'Hangover', det lykkes dog ikke.

Widower

Owen Wilson når han er bedst.. Utrolig underholdende, vanvittig morsom og grænseløst pinligt er vist meget dækkende...
En Must See film...

Aggie

Hvis du er efter en hyggelig tur i biografen er du garanteret et par gode grin med denne film. Ligesom Brian så jeg den også i New Zealand.

Annette

Den ser rigtig sjov ud. den skal jeg helt sikkeret se :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.