Cookie- og Privatlivspolitik

Alt hvad du har

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
13.01.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
How Do You Know
|

I 'Alt hvad du har' er Lisa (Witherspoon) en ung, smuk, professionel sportskvinde, som indleder en affære med den selvcentrerede baseballspiller, Matty (Wilson) - en lækker, men halvblank narcissist, der dog er i besiddelse af visse æresbegreber.

George (Rudd) er en nydelig, regelret forretningsmand, hvis komplicerede forhold til sin far, Charles (Nicholson), tager en uventet drejning, da George uretmæssigt anklages for kriminalitet.

Lisa får kolde fødder i forholdet til Matty og møder tilfældigt George. Deres efterfølgende date udvikler sig hurtigt til en katastrofal aften, men bedst som alt andet tilsyneladende er ved at falde fra hinanden, opdager de til deres overraskelse, hvor meget det betyder, når der pludselig sker noget helt vidunderligt.

Filmen er instrueret af James L. Brooks, som tidligere har arbejdet sammen med Nicholson på 'Terms of Endearment' (1983), 'Broadcast News' (1987) og 'As Good as It Gets' (1997).

'Alt hvad du har' er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (169 votes)
3.2
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En romantisk komedie er den, men desværre hverken morsom eller i stand til at få vores hjerter til at banke bare lidt hurtigere på hovedpersonernes vegne." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "Manuskriptet er alletiders mest håbløse, men Reese Witherspoon, Owen Wilson og ikke mindst Jack Nicholson stråler" (Morten Dürr) ()

 • BT

  ""Alt hvad du har" har ikke meget at byde på. (...) Nu kører Nicholson bare med rutine-klatten, smiler sit ulvesmil og basker forpustet med armene." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "For selv om Jack Nicholson stadig har sine øjeblikke (...) som pilrådden far, og Owen Wilson også kan få en til at trække diskret på smilebåndet et par gange, så er det slet ikke nok til at dække over den åbenlyse tomhed, der gennemsyrer dette produkt" (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Desværre indeholder den næsten to timer lange film ikke et gran troværdighed eller ægte nerve, og man føler med stakkels Witherspoon, der kæmper en ulige kamp med og mod et horribelt manuskript, tilsyneladende fraværende personinstruktion og sine mandlige medspillere." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Problemet er kun, at 'Alt hvad du har' hverken er rigtig sjov, rigtig passioneret eller særlig dyb. Skønne spildte kræfter." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Timingen er magelig. Brooks fortæller som altid i en mild, slentrende form, der nægter at malke hver scene for grin. Måske er det graden af hjertelighed, der adskiller Brooks fra de øvrige komediemagere. I hvert fald kan man sagtens finde svage steder i konstruktionen, men bygningen står på sin måde ret smukt." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Der nogle enkelte momenter i filmen som er en smule sjove, men ellers er filmen i bund og grund som så mange andre kærelighedfilm temmelig forudsigelig.

Jakob P.

Reese Witherspoon spiller Lisa i denne her skøre komedie, som handler om at hun mister alt, og hun er nød til at tage sig sammen for ikke at ramme bunden. Der er faktisk ikke noget sådan særligt over denne her film, og alligevel kan man ikke lade være med at se den, og i bund og grund synes at den er meget god. Reese er jo en af Hollywoods bedst betalte kvindelige skuespillere, og det kan man godt forstå, når man kigger på hendes repertoire af film hun har været med i. Man må sige "Alt Hvad Du Har" er en af de film, som beviser at Reese har en bred appel og en alsidighed som siger spar to, og man mærker tydeligt at hun bare gør det godt i rollen som Lisa.

Lisa er kvindelig atlet, en softballspiller som mister alt, og som derefter begynder at flirte med Matty, som er en major League baseballspiller. Inden deres forhold når at udvikle sig yderligere, møder hun George, som er forretningsmand med problemer både med hans far, og med loven. Spørgsmålet er om hvem hun skal vælge, og hvem der er den rette mand for hende. Lige når det hele står til at ramle sammen, så falder alting på plads og går alligevel i orden.

Denne her komedie er faktisk ikke noget særligt, når man tænker over den umiddelbart, og alligevel hænger den fast på nethinden og man kan ikke bare glemme den. Den er lidt halvskør, og lidt sjovt skruet sammen, og alligevel fungerer den ganske udmærket. Den handler om at møde livet som det kommer til en, og om at vælge den rette kærlighed og den rette partner og ikke bare nøjes med det næstbedste. Det er de små ting i denne her film, som får den til at fungere, og som gør den mindeværdig og værd at se igen og igen. Humoren er fin, skuespillet er godt, og alt i alt er "Alt Hvad Du Har (How Do You Know)", en rigtig god film.

Wayne

Reese Witherspoon er med i alt for mange af disse tomme film, som ikke flytter noget som helst. Trist for med de skuespillere burde det have været meget bedre.

Jeg kan se at den har været med i biografklub danmark - gad vide hvem der er ansvarlig for det?

Katrine Hansen

Rigtig god film, med nogle rigtig gode skuespiller. Det er en rigtig romantisk film, men drenge kan også se den!
Kan ses af både unge og gamle... tro mig, da jeg var der inde var der kun mig om mine to veninder og ellers kun gamle mennesker og nogle enkelte over 30 :D

Anne-Kathrine

Hold da op en kedelig, dårlig, ligegyldig film.. og jeg er normal ikke særlig kritisk.

Louise

- den var da meget sød, men så heller ikke mere. Ikke den store historie, ikke noget godt skuespil. Kedelig.

Helgeuser/290981

Jeg er ellers Jack Nicholson fan, men det er dog den ringeste film jeg endnu har set ham i. Både indholdet og skuespillernes præstationer var under lavmålet.

Anneuser/62357

En typisk nr. 2 film. Kedelig, langtrukket og helt forudsigelig.

Brittuser/249041

Kan næsten ikke finde på noget, der ikke er skrevet før. Mere langtrukken, klichefyldt og forudsigelig film med mere stereotype karakterer skal man lede længe efter. Og ja, vi har set og hørt temaet 100 gange før: pige med to bejlere er i vildrede - hvem skal jeg mon vælge? Jeg havde det sådan, at hvis hun flyttede fra én af dem igen, eller der ringede en mobiltelefon (i filmen, altså) én eneste gang mere, så rejste mig og gik - det irriterede mig helt vildt!!

Hader at spilde min tid med den slags, bare fordi den er en af Biografklub Danmark-filmene i år.

Kasper

Jeg var meget i tvivl da jeg satte mig til rette i mørket, de sløje anmeldelser i aviserne havde bestemt gjort mig forudindtaget.
Nej, det er ikke klaske-på lårene-komedie, men det er sød lille historie om kærlighed, og om hvordan dét man tror man søger, ikke altid giver en de oplevelser man håber på, men for at få de oplevelser, må man søge bredere og have et åbent sind overfor andre og andet - det var hvad jeg kom frem til efter den sank ind.
Men selvom Owen Wilson godt kan irritere mig i hans andre film, kom jeg alligevel til at lide ham her: En total smart, narcissistisk og egocentreret fyr der ikke har idé om hvordan verden hænger sammen udenfor hans egen boble - men alligevel "retter sig ind" og viser sig som et "menneske" hen imod slutningen, hvor jeg måske fik lidt ondt af ham - han prøvede jo virkelig at gøre det godt...
Igennem filmen at opleve hvordan Paul Rudd virkelig virkelig VIRKELIG gerne vil have Reese Witherspoon, men ikke formår at slå helt igennem, gav alligevel nogle tanker til hvor figuren var opstået fra virkeligheden - jo jo, det lyder som floskler, og det er det vel også, men det giver god mening... synes jeg

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.