Cookie- og Privatlivspolitik

Alt gik godt

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en trist, gribende og konfliktfyldt stemning. Den skildrer et alvorligt sygdomsforløb tæt på og har en foruroligende tematik omkring aktiv dødshjælp. I en række scener kommer familiemedlemmer i voldsom følelsesmæssig affekt. Der er endvidere et indslag med en blodig voldsscene fra en splatterfilm. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
25.11.2021
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tout s'est bien passé
|

Filmen 'Alt gik godt' ('Tout s'est bien passé') er et nyt drama af den franske auteur François Ozon.

Da André på 85 år får et hjertetilfælde, skynder Emmanuelle sig til sin sengeliggende far. Syg og delvist paralyseret beder André sin datter om at gøre en ende på hans liv.

Men hvordan kan man imødekomme sådan et ønske, når der er tale om ens egen far?

'Alt gik godt' er instrueret af François Ozon. Han har tidligere instrueret skelsættende værker som Swimming Pool og Ung og smuk.

Aktiv dødshjælp var også omdrejningspunktet i den danske film Stille hjerte og dens amerikanske genindspilning Blackbird.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Denne film får dig til at booke den store kulturrejse med ægtefællen – inden det er for sent." (Kristian Lindberg)

 • Filmland P1

  "'Alt gik godt' glider ikke. Den slås. Den kæmper med en ustyrlig og grotesk historie af den slags, der faktisk sker derude i virkeligheden. Det er bestemt også en kvalitet." (Per Juul Carlsen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Filmen har også en humoristisk sans, der i nogen grad kan veje op for tristessen. Ozon dvæler ved sygdomsforløbets små absurditeter, som da personerne forsøger at gradbøje hospitalets alkoholforbud, eller da de skal undersøge, hvordan man kan lave aktiv dødshjælp uden at forbryde sig mod fransk lovgivning." (Helen O'Hara)

 • Jyllands-Posten

  "François Ozon får en både interessant og gribende film ud af Emmanuèle Bernheims selvbiografiske roman om assisteret selvmord." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Døden i en høj alder er en uafvendelighed, som i sig selv gør tragedien til en umulighed. Selv om pinen og plagen ofte kan være nok så nedslående. Det er François Ozons fortjeneste at tilføje genren en befriende lethed i anslaget." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pia

mere om alderdom og døden, end om dødshjælp, fortalt med humor, varme og kærlighed. Kan absolut anbefales til et modent og tænksomt publikum.

Uffe

... er jeg ganske sikker på, at det ikke er det til tider drilske sprog, men en banal slåfejl, der har gjort, at "auteur" er blevet til "autuer"

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.