Cookie- og Privatlivspolitik

All the President's Men (1976)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
All the President's Men
|

Filmen 'All the President's Men' 'Alle præsidentens mænd' er en klassisk politisk thriller om Watergate-skandalen. Den handler om journalisterne Carl Bernstein (Dustin Hoffman) og Bob Woodward (Robert Redford), der er på sporet af en politisk korruptionssag.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Vær ikke forberedt på en thriller. Eller på en film om Nixons fald. Det er en mega snakke film og dialogen er kun plotdreven. Hvis man synes det er fedt, så er All the President's Men et monster hit for dig. Ligesom den var for mig.

Filmens hovedroller bliver spillet af Dustin Hoffman og Robert Redford. Jeg synes de gør et fremragende stykke arbejde, mens birollerne, hovedsagligt spillet af Jason Robards, Jack Warren, Hal Holbrook og Martin Balsam, førstenævnt og sidstenævnt var personlige favoritter i forvejen, også alle gør et godt stykke arbejde. Jeg vil ikke påstå Robards fortjente Oscaren, da Harvey Keitel gjorde et godt stykke arbejde i Taxi Driver, samme med Robert Duvall i Network, men godt spiller han i hvert fald. Jeg vil endda påstå han altid hæver niveauet i de film han er med i, f.eks. Magnolia som jeg ikke var vild med.

Filmen slipper utroligt godt af med sine snakke scener. Et eksempel kunne være når der tales i telefon. Der er zoomet ind på Redford/Hoffmans ansigt i fem-ti-femten minutter mens der få gange klippes da de skriver ned, men det hele gøres så spændende. Scener som dem burde vises på filmskoler, film og tv fag osv...

Slutningen synes jeg også rammes helt perfekt.

5/6

Frank

God film

Wayne

skuespillere, i den klassiske thriller om Nixons fald. Must-see.

Igen, en af de helt store klassikere - moderne konspirations films fader.
Historien bag en af den vestlige histories største skandaler; Watergate. Briliant spillet af Dustin Hoffmann og Robert Redford - som det to reportere, der trodser al modstand for at vælte USA's mest upopulære præsident, nogensinde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.