Cookie- og Privatlivspolitik

Air Force One

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Air Force One
|

Den amerikanske præsidents fly 'Air Force One' bliver kapret af en russisk nationalist, der kræver, at den fængslede diktator General Radek bliver løsladt. Russeren holder hele flyets besætning som gidsler, men præsidenten formår at flygte ned i lagerrummet.

Nu er det op til ham at redde sin familie, sine medarbejdere og de demokratiske værdier, han står for.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

En udmærket actionfilm der centrerer meget omkring USAs præsidents AWESOMENESS. Selvom der ikke mangler action(der er måske endda lidt for meget), så formår filmen også at mætte thriller-elskere en anelse med den fine, kolde og onde præstation af Gary Oldman.

Jakobuser/341641

God. Fart over flyet og den kan ses mange gange.:-)

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Wolfgang Petersen kunne noget med at skabe spænding i et lukket rum i Das Boot. Nu har han kastet sig over præsidentens flyvemaskine. Harrison Ford har næsten gjort det til sit varemærke at se sur og bister ud, så han kastes ud i den sammenbidte præsidentrolle. Som skurk har man fløjet den sædvsnligvis maniske Gary Oldman ind, der dog faktisk er behagelig afdæmpet på en alvorligt farlig måde. Men ellers er den en rejse med planlagte problemer osv der forsøger st overbevise os om at præsidenten ikke bare er en kransekagefigur i denne stort opsatte jævne maveplasker, hvis eftervirkninger lige kan klares med lidt plaster på såret.

Lars Michael

Der er spænding for alle penge, en af 90 bedste film.
Ford i topform

S. Rico

Hvis Con Air er den bedste i sin genre, så er Air Force One den næstbedste.

Harrison Ford er i hopla som acion præsident. På dette tidspunkt i sin karriere, var han stadig ung nok til at spille en action rolle uden at det virkede kunstigt, og samtidig var han gammel nok til at kunne spille USA's præsident på en overbevisende måde.

Wayne

Bygger måske videre på Jack Ryan figuren? Ihvertfald er Harrison Ford præsident, og tager sagen i egen hånd da selveste Air Force One og han selv tages som gidsler. Spændende thriller.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.