Cookie- og Privatlivspolitik

Agent Catwalk 2

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
01.04.2005
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Miss Congeniality 2
|

FBI agenten Gracie Hart har med stor succes afværget en katastrofe ved den store skønhedskonkurrence, Miss United States - men nu bliver hun hele tiden genkendt. For stadigvæk at kunne arbejde for Bureauet lader hun sig overtale til at blive smukkeseret og stylet, sådan at hun kan blive FBIs officielle talskvinde.

I starten er hun ikke så vild med det, men efterhånden vænner hun sig til al opmærksomheden, og der går ikke lang tid, før hun virkelig nyder sin nye rolle – måske en lille bitte smule for meget efter hendes nye partner, Sams smag.

Da Gracies bedste ven, Cheryl, vil Gracie naturligvis hjælpe, men FBI, der ikke vil risikere, at deres største PR-aktiv kommer til skade, forbyder Gracie at involvere sig. Bureauet beordrer derfor Sam til at holde øje med hende. Men når det gælder om at opklare vanskelige opgaver og hjælpe venner, så er der ingenting, der kan holde Gracie tilbage.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Der er heldigvis ikke bare tale om en gentagelse af plottet fra første film, men i stedet en direkte fortsættelse. Den danske titel kunne ellers få en til at tro, at Gracie Hart endnu en gang til skulle deltage i en skønhedskonkurrence - hvilket ville have været langt ude.

I stedet får vi en fjollet "Las Vegas turistfilm", som har nogle ok sjove scener hist og pist. Bemærk i øvrigt, at William Shatner faktisk er ældre end den kvinde, der spiller hans mor (Eilen Brennan). Det ser man ikke så tit...

Jeff

Same idea as the first, done badly, but it’s always nice to see Shatner make fun of himself. Kirk rules!

Wayne

Harmløs actionkomedie, der er glemt lige efter man har set den, rimelig efterfølger der lægger sig i sporet fra den første.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.