Cookie- og Privatlivspolitik

Abduction

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.10.2011
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Abduction
|

I filmen 'Abduction' følger vi den unge Nathan (Taylor Lautner), der tilfældigvis falder over sit eget babybillede på en gammel hjemmeside for savnede personer.

Nathan begynder nu at stille spørgsmålstegn ved hans egen identitet. For hvem er han i virkeligheden?

I jagten på sandheden bliver Nathan tvunget til at flygte sammen med den eneste person han stoler på, sin nabo Karen (Lily Collins). De to kommer dog ud for lidt af hvert, da både professionelle snigmordere og regeringsagenter er efter dem.

Filmens Instruktør, John Singleton, er kendt for film som 'Boyz n the Hood' (1991), 'Higher Learning' (1995), Shaft (2000) og Four Brothers (2005).

Udover Taylor Lautner er Alfred Molina, Sigourney Weaver og Michael Nyquist (Mænd der hader kvinder) at finde på rollelisten i 'Abduction'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (738 votes)
4.9
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Instruktør John Singleton får for få muligheder for at lade følelserne råde i forhold til biljagterne... [Lautner har] kun to grimasser at spille på. Den, hvor han skuler og kigger let ned i gulvet, og så den, hvor han smiler bredt." (Jakob Levinsen)

 • BT

  "... Lautner [har] lige så meget charme og udstråling som den gennemsnitlige papkasse. Han er langt bedre til armbøjninger, end han er til troværdigt skuespil. Og så er handlingen i 'Abduction' lige så forvrøvlet, som den er idéforladt." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Taylor Lautner er først og fremmest sine muskler og adrætte fysik, og han udfylder dermed sin rolle godt. ... [Birolleskuespillerne] gør det så godt, som manuskriptet nu tillader det. Det vil sige middelmådigt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Taylor Lautner ... har imponerende hvide tænder, men uimponerende skuespillerevner, og hans kedsommeligt artige medskuespiller Lily Collins er bedre til at svinge sine lange lokker end til at fremsige sine (håbløse) replikker." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Som thriller er Abduction en præcis konstruktion. ... Lautner har forknyt karisma. Abduction er slet ikke uinteressant." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

til noget bedre - og birollerne er besat af virkelig gode skuespillere. Desværre har man sparet instruktørens løn væk, eller er det manuskriptets skyld?

Det ender under alle omstændigheder utroværdigt og tomt.

Virker som en billig tv-fillm

Gulbahar

Alletiders fed film :D

Frank

Dårlig film

Emilie

DEN ER FUCKING GOD!!! :D <3

og de der anmeldere er nogen idioter for de ved ik hvad de snakker om! Hvis den var så dårlig som de siger, ville den ikke have solgt så meget!!

jacob

det var en ok film

Lineuser/1001512

den er så go'!!!!!

Dude

Abduction var bedre end forventet.

Fan-pire pattinson

Så er den eeeeendelig kommet på DVD! xD
Det er bare en rigtig god og spændende film!
Taylor Lautner er en virkelig genial skuespiller, og han er suuuper lækker! :D
Helt klart - en super fed film, som jeg STEN-sikkert skal have på DVD!!! <3

M_Weihrauch

Jeg synes det er et fint forsøg på en god film.
Tilgengæld er jeg rimelig træt af det klassiske "USA er korrupte" plot, skuespillerne gør et godt stykke arbejde ud fra det de har at arbejde med, plottet bliver lidt for tyndt for mig i enden.

Men det var ikke helt spild af tid, specielt ikke for de unge "pigehjerter" der banker for Taylor. Så hvis han er lige noget for jer, så se den her film.

Smal anbefaling herfra.

Kongstad

VERDENS BEDSTE FILM :D!!!!!!!!!!!1

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.