Cookie- og Privatlivspolitik

Abduction

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.10.2011
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Abduction
|

I filmen 'Abduction' følger vi den unge Nathan (Taylor Lautner), der tilfældigvis falder over sit eget babybillede på en gammel hjemmeside for savnede personer.

Nathan begynder nu at stille spørgsmålstegn ved hans egen identitet. For hvem er han i virkeligheden?

I jagten på sandheden bliver Nathan tvunget til at flygte sammen med den eneste person han stoler på, sin nabo Karen (Lily Collins). De to kommer dog ud for lidt af hvert, da både professionelle snigmordere og regeringsagenter er efter dem.

Filmens Instruktør, John Singleton, er kendt for film som 'Boyz n the Hood' (1991), 'Higher Learning' (1995), Shaft (2000) og Four Brothers (2005).

Udover Taylor Lautner er Alfred Molina, Sigourney Weaver og Michael Nyquist (Mænd der hader kvinder) at finde på rollelisten i 'Abduction'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (738 votes)
4.9
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Instruktør John Singleton får for få muligheder for at lade følelserne råde i forhold til biljagterne... [Lautner har] kun to grimasser at spille på. Den, hvor han skuler og kigger let ned i gulvet, og så den, hvor han smiler bredt." (Jakob Levinsen)

 • BT

  "... Lautner [har] lige så meget charme og udstråling som den gennemsnitlige papkasse. Han er langt bedre til armbøjninger, end han er til troværdigt skuespil. Og så er handlingen i 'Abduction' lige så forvrøvlet, som den er idéforladt." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Taylor Lautner er først og fremmest sine muskler og adrætte fysik, og han udfylder dermed sin rolle godt. ... [Birolleskuespillerne] gør det så godt, som manuskriptet nu tillader det. Det vil sige middelmådigt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Taylor Lautner ... har imponerende hvide tænder, men uimponerende skuespillerevner, og hans kedsommeligt artige medskuespiller Lily Collins er bedre til at svinge sine lange lokker end til at fremsige sine (håbløse) replikker." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Som thriller er Abduction en præcis konstruktion. ... Lautner har forknyt karisma. Abduction er slet ikke uinteressant." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Matilde

Dette er helt klart den bedste film ever! Taylor Lautner er i og handlingen er god.. Hvad kan man klage over..? INGENTING! Bedste film ever! <3

The Other Account

Dette er ikke nogen lovende begyndelse for Taylor Lautner, når Twilight slutter til jul. For 'Abduction' er ikke nogen god film, og det har jeg mange grunde til. Bl.a. er handlingen for amatør-agtig, især historien der minder om noget vi har set mange gange før, og så er der noget helt galt med filmens endimensionelle figurer, hvis personligheder ender med at blive alt for uinteressante, især Lautner der mangler en del træning fra James Bond. På den lyse side, så har filmen nogle ret actionmættede øjeblikke, som fint gør at den bliver troværdig mod nettop den genre, men den kan alligevel ikke scorer særligt mange point, når selve filmens kiksede image ikke kan følge med. Historien er mangelfuld og tynd, så man til sidst sidder tilbage uden at have fået den korrekte næring udfra forventninger. Og ja, ikke alle Bourne filmene, levede særligt godt op til hvad man havde regnet med, så hvorfor i alverden troede John Singleton, at han kunne gøre det bedre, og så med den klichefyldte skuespiller i hovedrollen? Når ja, alting skal jo også handle om penge nu om dage, og det er det diffust ved de kommende teenagefilm. Derudover er filmens titel heller ikke særligt troværdig, og det er ærgerligt, for jeg havde virkeligt håbet på at handlingen ville kidnappe, hvor jeg ville side som bundet fast til stolen mens jeg stirrede lige ind i filmens usynlige øjne, til trods for mine ret små forventninger, men på grund af den latterlige stemning, kiksede og mangelfulde handling, og Taylors klamme og wannabe replikker, sad jeg flere gange og kiggede ned i mine popcorn, eller på min mobil.

Årh, jeg ville ellers ikke hade denne film - det mener jeg, men på grund af en decideret og vildt irriterende nedtur på Nathans motorcykel, så kan man ikke undgå at forlade biografen med et vredt fjæs. Filmen er ligegyldig, og har en moral der tydeligvis burde skamme sig! 'Abduction' kan anbefales til folk der ikke har sans for rigtige action (altså, til piger der bare ikke kan få nok af Taylor Lautner, eller dem der kun ser lignende actionfilm, for at kunne sidde og savle over hovedpersonens store muskler!). Tja, som sagt er der knald på actionsekvenserne, der faktisk er rigtigt godt iscenesatte, men desværre efterlader selve filmen ikke særligt meget at blive imponeret over! Elendig!

PS. Vi vil gerne se Sigourney Weaver i flere hård kvindelige hovedroller, og ikke som en mærkelig birolle med dumme replikker!!!

Wayne

til noget bedre - og birollerne er besat af virkelig gode skuespillere. Desværre har man sparet instruktørens løn væk, eller er det manuskriptets skyld?

Det ender under alle omstændigheder utroværdigt og tomt.

Virker som en billig tv-fillm

Gulbahar

Alletiders fed film :D

Frank

Dårlig film

Emilie

DEN ER FUCKING GOD!!! :D <3

og de der anmeldere er nogen idioter for de ved ik hvad de snakker om! Hvis den var så dårlig som de siger, ville den ikke have solgt så meget!!

jacob

det var en ok film

Lineuser/1001512

den er så go'!!!!!

Dude

Abduction var bedre end forventet.

Fan-pire pattinson

Så er den eeeeendelig kommet på DVD! xD
Det er bare en rigtig god og spændende film!
Taylor Lautner er en virkelig genial skuespiller, og han er suuuper lækker! :D
Helt klart - en super fed film, som jeg STEN-sikkert skal have på DVD!!! <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.