Cookie- og Privatlivspolitik

25th Hour (2002)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
25th Hour
|

Monty Brogan har kun 24 timer tilbage i frihed, inden han skal ind og afsone 7 år efter en karriere som narkotika-dealer i stor stil. Alle døre stod åbne – han var kongen af Manhattan.

Men nu er løbet kørt. Montys far er sønderknust og bebrejder sig selv, at sønnen røg ud i kriminalitet og Montys smukke kæreste, Naturelle, er måske i virkeligheden den der angav ham. Eller måske er hun ikke.

Som dreng ville Monty være brandmand, og hér hvor han er på vej i fængsel, forstår han ikke, hvordan det gik så galt. Forvirret og nervøs søger han trøst hos de barndomsvenner han havde, inden hans liv løb af sporet: Frank der er børsmægler og Jakob der er high-school lærer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Meget velfortalt historie med en fortræffelig Edward Norton i den alt dominerende hovedrolle. Filmen er meget gribende, idet man kommer helt under huden på Monty, mens han reflekterer over sit liv. En af de scener jeg er ret vild med er hans "fuck you" tale til New York og hele verden generelt. Hvis filmen ikke havde været så deprimerende, havde jeg givet den 5 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.