Se videoen: Batman genforenes med to gamle fjender ved Oscar-showet 2024

Legender indtrådte scenen
Michael Keaton
(© A.M.P.A.S.)

Der opstod oprigtige grin og smittende charme til Oscar-showet 2024, da den umage duo Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito trådte ind på scenen for at overrække priserne for Bedste special effects og Bedste klipning. Se videoen nederst.

De to legender kan opleves sammen i bl.a. komedierne Twins og Junior fra henholdsvis 1988 og 1994. Det var dog et andet fællestræk, der bandt deres præsentation komisk sammen denne aften, nemlig Batman! 

Se alle Oscar-vinderne 2024 her.

Danny DeVito spillede skurken The Penguin i Tim Burtons Batman Returns fra 1992 overfor Michael Keatons Batman, mens Arnold Schwarzenegger gav den som Mr. Freeze i Batman & Robin fra 1997, hvor det dog er George Clooney, som spiller Nattens Ridder.

Ikke desto mindre fik de to skurkagtige skuespillere, efter et par veloplagte replikker om deres fælles fjende i Batman, nemlig øje på et kendt ansigt nede på de forreste rækker i salen. 

Her sad selveste Batman! Eller i hvert fald Michael Keaton, der sendte et veloplagt dødsblik mod de to muntre Batman-skurke på scenen.

"Batman, that son of a bitch", som det kækt lød fra Arnold Schwarzenegger. Et ægte Oscar-øjeblik.

Batman & Robin Batman Returns
(© Warner Bros. (Batman & Robin / Batman Returns))