Første reaktioner på 'Den lille havfrue': "Den bedste Disney-genindspilning til dato"

Havet er skønt!
Billede
(© Den lille havfrue / Disney)

Det er næsten tid til at dykke ned under havoverfladen i Disney’s genindspilning af Den lille havfrue, og nu er de første udenlandske reaktioner til filmen landet med et stort plask!

Mens nogen kalder det den bedste live-action Disney-genindspilning til dato, er det i særdeleshed hovedrolleindehaveren Halle Bailey, der får de helt store roser med på vejen. Generelt er der et enkelt ord, som går igen om filmen: "MAGISK".

 

LÆS OGSÅ: Spilletid afsløret: 'Den lille havfrue' slår rekord

@colliderfrosty

- Der er meget at elske i 'Den lille havfrue’. Halle Bailey er fantastisk, og synes også Melissa McCarthy & Daveed Diggs var såååå gode og fik biografen til at grine. Jeg syntes også, at Rob Marshall gjorde et godt stykke arbejde med undervandsscenerne.

@MsChaunceyKR

- Det giver mig så meget glæde at fortælle dig, at du skal løbe (eller svømme) ind og se 'Den lille havfrue'! FANTASTISK. Halle er en STJERNE. Vidunderlige gengivelser af klassiske sange med nye (vidunderlige) overraskelser. Et godt lavet manuskript, stærke præstationer og sådan en magisk tone. De ramte den her rigtigt. Halles sårbarhed i hendes skuespil var i top. Så meget kemi mellem hende og prins Eric. Apropos, Jonah Hauer-King bliver helt sikkert din nye yndlings mandlige hovedrolle. Birollerne var fantastiske. 4 år undervejs. Bravo, alle sammen. Bravo.

@GillianBlum

- 'Den lille havfrue' er den bedste Disney-live-action-genindspilning til dato. Halle Bailey ER Ariel. Stor ros til lydeffektteamet. Gode ændringer, dog en ny sang med for meget autotune. Kunne se denne versions "Havet er skønt" hele dagen, det var højdepunktet.

@blewis1103

- Jeg blev blæst bagover af 'Den lille havfrue'. Bortset fra nogle visuelle problemer er det det mest romantiske og, tør jeg sige, magiske Disney har været i årevis. Den bedste live-action genindspilning med længder. Daveed Diggs er MVP. Halle Bailey er en superstjerne, og hendes "Leve som dem" er en showstopper.

 

LÆS OGSÅ: Endnu en Disney-klassiker genindspilles: Hovedrollen er nu fundet

@POCculture

- Halle Bailey er storslået som Ariel. Hun er strålende, charmerende og i hvert fald en Disney-prinsesse. Bailey nailer absolut hvert eneste musiknummer og bærer den meget underholdende film.

@MamasGeeky

- 'Den Lille Havfrue' er magisk. Halle Bailey er helt fænomenal. Den pige kan virkelig synge! Scuttle & Sebastian er sjove og fik mig til at grine hele vejen igennem. Elsker de nye sange og tilføjede plotpoints! Nogle CGI-problemer, men de tager ikke væk fra filmens kvalitet.

@IamMichaelJLee

- 'Den Lille Havfrue' kan være en fortryllende genfortolkning, der udvider historien fra den animerede original med moderne temaer. Den er romantisk og fuld af musikglæde, selvom den er lidt overfyldt. Om noget, så bærer Halle Bailey filmen hele filmen med sin præstation.

’Den lille havfrue’ har premiere d. 25. maj - find dine biografbilletter her.

 

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)