Endnu en Disney-klassiker genindspilles: Hovedrollen er nu fundet

Komedie-stjerne er også på rollelisten
Billede
(© Lilo & Stitch / Walt Disney Pictures)

I mere end et årti har Disney været i gang med at genindspille deres gamle klassikere, og de har fortsat en masse spændende projekter på vej.

Senere på måneden får Peter Pan & Wendy premiere på Disney+, og den 25. maj svømmer Ariel ind i de danske biografer i The Little Mermaid. Nu er der også nyt om et af de andre eventyr, der venter lidt længere ude i fremtiden.

 

LÆS OGSÅ: Overblik: Disney har 15 genindspilninger på vej

En af de mange kommende projekter er nemlig en genindspilning af en af de lidt nyere Disney-klassikere, nemlig Lilo & Stitch fra 2002. Og nu har Disney fundet deres Lilo.

Den hawaiianske pige, der bliver bedste venner med en blå ”hund” fra det ydre rum, skal spilles af Maia Kealoha. Se et billede af den unge skuespiller nederst.

Det er den unge stjernes allerførste rolle, men skuespilleren er i gode hænder. På filmens rolleliste finder man nemlig også Zach Galifianakis, der nok er bedst kendt for sine komiske roller og især The Hangover-trilogien. Det vides dog ikke endnu hvilken karakter, han skal spille.

Filmen instrueres af Dean Fleischer-Camp, der stod bag dette års Oscar-nominerede 'Marcel the Shell With Shoes On'.

Meget mere vides ikke om filmen endnu, men vi er spændte på at se, hvem der ellers dukker op i filmen, og hvordan i alverden man overfører Stitch fra tegnefilm til live-action.

'Lilo & Stitch' forventes at få premiere på Disney+ i 2024.