Hollywood-stjerne bliver den kvindelige hovedrolle i dansk gyser-genindspilning

Den amerikanske udgave er på vej
Billede
(© Nordisk Film)

I sidste uge blev det offentliggjort, at en af filmverdenens mest fremtrædende gyserselskaber, Blumhouse Productions, står bag en amerikansk genindspilning af den danske gyser Speak No Evil.

I første omgang blev det afsløret, at X-Men-stjernen James McAvoy skulle indtage den ene af de mandlige hovedroller. Nu er den kvindelige modpart så fundet. Det skriver Deadline.

Det bliver Hollywood-stjernen Mackenzie Davis, der har et CV som bl.a. tæller Blade Runner 2049 og Terminator: Dark Fate samt en hovedrolle i serien 'Halt and Catch Fire'.

 

LÆS OGSÅ: Robert Pattinson elsker ny dansk gyser - skal mødes med instruktøren

'Speak No Evil' handler om et dansk par, der besøger et hollandsk par i deres hjemland. Og herfra tager tingene en ubehagelig drejning. Det vides endnu ikke, hvilke roller som McAvoy og Davis præcist skal indtage.

Filmen er instrueret og skrevet af danske Christian Tafdrup i samarbejde med hans bror, Mads Tafdrup. I den amerikanske version er det James Watkins, der har overtaget styrepinden, mens Tafdrup fungerer som executive producer.

Watkins er bl.a. kendt for gyserne Eden Lake og The Woman in Black. Han er altså med andre ord en mand, der kan få os til at gyse!

Den amerikanske udgave af 'Speak No Evil' er sat til at få premiere i august 2024.