Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinson elsker ny dansk gyser - skal mødes med instruktøren

Robert Pattinson elsker ny dansk gyser - skal mødes med instruktøren

The Batman er "blown-away"

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

I næste uge er der premiere på Christian Tafdrups danske gyser Speak No Evil, der følger en dansk families besøg hos et hollandsk par på deres landsted efter at have mødt dem på en ferie. Men det hele tager en ret så ubehagelig drejning!

Allerede inden den danske premiere har filmen trukket overskrifter i udlandet, hvor den bl.a. er blevet vist på den prestigefyldte Sundance Filmfestival.

Men det er ikke kun anmelderne, som er vilde og forargerede over Tafdrups nye film, der opfølger hans instruktør-gennembrud En frygtelig kvinde fra 2017. Hollywood har nemlig også fået øjnene op for den danske instruktør, der vader i tilbud og interesse.

Det afslører han i en kommende podcast, som han har lavet med kino.dk:

- Alt fra Warner Bros. til Lucasfilm til 20th Century Fox til Searchlight, og produktionsselskaber jeg ikke kendte.

Listen med interesserede er lang. Men især et navn har vakt særlig interesse hos danskeren. Robert Pattinson. Hollywood-stjernen har nemlig ikke bare set 'Speak No Evil', og han er også ellevild med den:

- Her den 10. marts skal jeg snakke med skuespilleren Robert Pattinson, som er fuldstændig blown-away af filmen.

- Men han havde ikke tid i denne her uge, fordi han skal promovere Batman, og så sagde jeg: ”Jeg har heller ikke tid. Jeg skal jo promovere ’Speak no Evil’." Så vi har et møde her den 10. marts.

LÆS OGSÅ: Robert Pattinson er mere end Twilight-vampyr: 5 vilde roller der beviser det

Robert Pattinson er måske det hotteste navn i filmverdenen lige nu på grund af sin superhelte-hovedrolle i den biografaktuelle succes The Batman:

- Jamen det er helt vildt, og jeg kan heller ikke finde ud af, om det er for sjov, fordi det hele er jo foregået gennem mails og Zoom og sådan noget. Så jeg skal ligesom se ham klikke på, før jeg tror det, fortæller en grinende Christian Tafdrup.

Hvordan er den 35-årige megastjerne så endt med at se den danske film?

- Jeg har fået nogle amerikanske agenter, som er vilde med den, så de har jo bare sendt den rundt i systemet, og så er der nogle af de her Hollywood-skuespillere, som har set den og reageret på den.

- Og så er jeg jo ikke for fin til at at sig nej, selvom jeg skal putte børn og alt det der, så tænker jeg da, at hvis Robert vil tale, og der er tidsforskel, så kan jeg da godt lige blive oppe til klokken 12.

Christian Tafdrup har endnu ikke set 'The Batman', men han glæder sig til det. Og da vi fortæller, at den er mørk, og de to ville være en interessant match, er instruktøren hurtig til grinende at foreslå: "Jeg kan lave den næste Batman".

I næste uge udkommer kino.dks podcast med Christian Tafdrup, hvor han fortæller mere om sin nye gyser og interessen fra udlandet.

'Speak No Evil' har premiere den 17. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.