Cookie- og Privatlivspolitik
Nikolaj Coster-Waldau har sjov reaktion på de første billeder fra 'Nattevagten 2'

Nikolaj Coster-Waldau har sjov reaktion på de første billeder fra 'Nattevagten 2'

'Nattevagten' var stjernens debutfilm

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I denne uge fik vi den første forsmag på Nattevagten – Dæmoner går i arv i form af de første to billeder fra filmen. Se dem her.

Fortsættelsen til Nattevagten fra 1994 lander 29 år efter den originale film og har flere af den første films skuespillere med, herunder Nikolaj Coster-Waldau som den tidligere nattevagt Martin og Ulf Pilgaard som politikommisær Wörmer, der viser sig at være, ja, morderen!

Det er netop de to nævnte skuespillere, der optræder på det første kig fra den ventede 2’er – side om side med Fanny Bornedal, der indtager hovedrollen som Martins datter Emma.

 

LÆS OGSÅ: Se de første dystre billeder fra 'Nattevagten 2': Det her ser ondt ud!

Det var netop Fanny Bornedal, der i ugens løb delte de to nye fotos på sin Instagram – og her kom Nikolaj Coster-Waldau med en sjov reaktion.

Han delte nemlig billedet i sin story med teksten: "Det tog os kun 28 år at lave den her efterfølger".

Se et screenshot nederst.

'Nattevagten' var den 52-årige stjernes første spillefilm, og i flere år har der været tale om en fortsættelse. Men det endte alligevel med at tage 28 år før, at alle brikkerne faldt på plads – og det virker til, at Coster-Waldau alligevel betragter det som lidt af en bedrift.

'Nattevagten – Dæmoner går i arv' følger Martins datter Emma, som tager jobbet som nattevagt, hvor hendes far også indfandt sig de mange år forinden. Snart sættes en kæde af skæbnesvangre begivenheder dog i gang - og et blodigt hævntogt venter forude.

Ole Bornedal står både for instruktør og manuskript, som han også gjorde med den første film, og rollelisten tæller også Kim Bodnia, Paprika Steen, Alex Høgh Andersen, Sonja Richter og flere andre.

'Nattevagten – Dæmoner går i arv' får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.