Cookie- og Privatlivspolitik
25 år efter: Populær 90'er-gyser får ny fortsættelse med originale skuespillere

25 år efter: Populær 90'er-gyser får ny fortsættelse med originale skuespillere

Nogen vil altid vide, hvad der skete dén sommer

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Det var nærmest kun et spørgsmål om tid, før 'I Know What You Did Last Summer' fik samme tur som Scream-franchisen fik med stor succes sidste år.

Den originale film fra 1997 får nu en såkaldt "legacy sequel", altså en fortsættelse som vil foregå i den samme tidslinje som den første film og have flere af de oprindelige skuespillere på rollelisten. Gyserfilmserier som Halloween og førnævnte Scream har gjort det samme.

Filmen er i sin tidlige fase, men Jennifer Love Hewitt og Freddie Prinze Jr. ser begge ud til at være klar til en omgang mere. De gentager rollerne som Julie James og Ray Bronson, som de også spillede i fortsættelsen I Still Know What You Did Last Summer fra 1998.

Meget lidt vides endnu om fortsættelsen, men det bliver instruktør Jennifer Kaytin Robinson, som står bag kameraet.

 

LÆS OGSÅ: Guide: 11 gyserfilm du kan glæde dig til i 2023

Robinson stod sidste år bag Netflix-filmen 'Do Revenge', som ramte en skarp 90’er-tone og sjovt nok havde I Know What You Did Last Summer-stjernen Sarah Michelle Gellar på rollelisten.

Leah McKendrick skal stå for manuskriptet, der i samarbejde med Robinson (medforfatter på bl.a. Thor: Love and Thunder) har udviklet idéen, som Sony efter sigende skulle være helt vilde med.

Produceren bag den originale trilogi, Neal H. Moritz, er også rygtet til at vende tilbage.

Forrige år forsøgte man at genoplive universet med tv-serien I Know What You Did Last Summer, der gentænkte historien, som oprindelige er baseret på en roman fra 1973.

 

LÆS OGSÅ: 'Scream 6' kommer til storbyen: Se Ghostface med et usædvanligt våben i første trailer

'I Know What You Did Last Summer' fra 1997 er skrevet af Scream-skaberen Kevin Williamson og handler om fire venner, der forbindes af et tragisk biluheld, som hjemsøger dem på forskellig vis. Ét år senere bliver de stalket af en mystisk morder.

Sony Pictures ville ikke kommentere på projektet, da Deadline henvendte sig.

Eftersom titlen 'I’ll Always Know What You Did Last Summer' er taget af den tredje film i serien, så kunne den nye og 4. film måske gå med 'I’ll Forever Know What You Did Last Summer'. Det er bare et bud herfra.

'Scream 6' får i øvrigt biografpremiere den 30. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.