Cookie- og Privatlivspolitik
Nicolas Bro afslører: Dette fortryder jeg allermest i min karriere

Nicolas Bro afslører: Dette fortryder jeg allermest i min karriere

"Det er en besættelse"

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Nicolas Bro har i sin karriere spillet over 100 roller på film og tv, men én rolle, som han aldrig fik, irriterer ham stadig den dag i dag.

Det fortæller den 50-årige skuespiller i et ny podcast med os i anledning af hans hovedrolle i den biografaktuelle Kagefabrikken, hvor han spiller ejeren Niels, der er på fallittens- og selvmordsrand indtil en overraskende redning viser sig.

En af de første produktioner, som Bro nogensinde medvirkede i, var Anders Thomas Jensens Oscar-vindende kortfilm 'Valgaftenen', og siden da har skuespilleren været fast inventar i den populære instruktørs film – med undtagelse af én!

 

LÆS OGSÅ: Nicolas Bro tog røven på seerne og læger: "De troede, at jeg var udviklingshæmmet"

Nogle vil måske huske ham som den uheldige Hus Hans i De grønne slagtere, den fordrukne Gunnar i Adams æbler, den osteglade bror Josef i Mænd & høns eller senest som hackeren Emmenthaler i Retfærdighedens ryttere.

Men Bro er altså ikke med Anders Thomas Jensens første spillefilm Blinkende lygter, men han blev faktisk tilbudt en rolle i den:

- Det var kun én dag. Det var en lillebitte rolle i en af drømmene. Jeg spillede teater, og til prøven gik jeg til min instruktør og spurgte: "Må jeg få fri den dag, fordi jeg har fået tilbudt en rolle?" og så sagde han "Ej altså, nu har alle spurgt, om de må få fri. Nu siger jeg nej." 

- Men jeg skulle jo bare have sagt "Fuck dig. Det skal da ikke gå ud over mig, at alle mulige andre har spurgt - jeg skal da have lov". Men det var jeg ikke gammel nok til, der var jeg jo lige kommet ud af skolen.

Den danske stjerne fortæller, at han selv er tegneseriesamler – og dét, at han ikke er med i ’Blinkende lygter’ er ligesom at mangle et nummer: ”Det irriterer mig fucking meget!” understreger Bro.

 

LÆS OGSÅ: Guide: 29 danske film du kan glæde dig til i 2023

Faktisk går han så langt som at kalde det en besættelse:

- Prøv at høre her: Det er det, jeg fortryder allermest. Det er det, som jeg ikke fik lov til at lave, som jeg fortryder allermest. Og det virker helt absurd, fordi det er sådan en besættelse. Der er virkelig skønne roller, som jeg har måtte sige nej til, men det her handler om noget andet. Jeg er samler, og så mangler jeg dét nummer, og jeg kunne have fået det.

Skuespilleren kan dog finde en smule trøst:

- Det sjove er, at jeg har lagt mærke til, at mange tror, at jeg er med i 'Blinkende lygter'. Så jeg siger ikke noget, hvis andre ikke siger noget, så har jeg bare været med. Så har jeg den med på en lidt falsk måde.

'Kagefabrikken' kan ses i biografen nu.

Hør Nicolas Bro fortælle meget mere om samarbejdet med Anders Thomas Jensen og Nikolaj Lie Kaas, ’Kagefabrikken’ og andre historier fra karrieren i vores podcast herunder – eller på din foretrukne podcast-app:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.