Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den nye store favorit til at blive den næste James Bond

Her er den nye store favorit til at blive den næste James Bond

Passer på 007-profilen

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Daniel Craig hang sin tuxedo på hylden efter sin femte mission som Agent 007 i sidste års kæmpehit No Time to Die. Nu leder producerne bag filmserien med lys og lygte efter den næste skuespiller, der skal overtage den ikoniske rolle.

The Sun mente i november at vide, at Aaron Taylor-Johnson skulle have imponeret producer Barbara Broccoli til en tophemmelig audition i Pinewood Studios lidt uden for London.

En kilde tæt på begivenheden fortalte således:

- Aaron var i september til en audition med håb om at blive den næste Bond, og producerne elskede ham. Han er nu en af frontløberne.

Nu har endnu en historie ramt internettet, og den går som en steppbrand. Mediet Puck skriver nemlig, at Taylor-Johnson for nyligt har holdt et godt og vellykket møde med den førnævnte Broccoli.

 

LÆS OGSÅ: Vildt krav: Så mange år skal den næste James Bond forpligte sig til

Aaron Taylor-Johnson fik sit store gennembrud i den biografiske film om John Lennon, Nowhere Boy, i 2009. Sidenhen har den 32-årige brite spillet med i storfilm som Avengers: Age of Ultron, Godzilla (2014) og Kick-Ass. Mens han sidste sommer var aktuel i actionfilmen Bullet Train - hvor vi faktisk mødte ham.

Selvom Taylor-Johnson er et overraskende bud på en ny Bond, så passer hans profil meget godt med producernes udtalelser om at finde en yngre skuespiller til at overtage rollen som verdens bedste spion.

Men som Puck også fremhæver, så er skuespilleren måske for kendt til rollen. Senere i år er han således aktuel som Spider-Man-skurken i Kraven the Hunter og den ventede actionfilm The Fall Guy, der lander i 2024.

Tidligere favoritter som Idris Elba, Henry Cavill og Tom Hardy skulle efter sigende være "for gamle" til den vision, som der bliver lagt op til i den næste Bond. Læs mere om det her.

Aaron Taylor-Johnson i Avengers: Age of Ultron © Disney

FOTO: Aaron Taylor-Johnson i Avengers: Age of Ultron © Disney

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Hvis målet er at vise starten på han karriere giver det bestemt mening.
Måske en serie af film med hans udvikling som den 007 han ender med at være.
Det er jo set før at man laver forhistorie, som en opfølgning på hvorfor det bliver som det gør.
Ser bestemt positive aspekter (spector :-) ) i dette.

TheDayDreamer

Jeg læste nyheden på Daily Mails Facebook side igår, og gotta say, den havde jeg ikke set komme (anede ikke at Aaron Taylor-Johnson var brite).

Umiddelbart virker han til at være et fedt valg til rollen, hvis kræfterne bag Bond franchisen, som rygterne forlyder, ønsker at give os en historie om en yngre 007 denne gang + hans profil passer til en type Bond der er mere lig Daniel Craigs alvorlige og macho udgave.

Jeg er vildt nysgerrig efter at se den screen test!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.