Cookie- og Privatlivspolitik
Vildt krav: Så mange år skal den næste James Bond forpligte sig til

Vildt krav: Så mange år skal den næste James Bond forpligte sig til

Flere store stjerner er formentlig ude af kapløbet

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Siden det blev klart, at Daniel Craig havde kørt sin sidste tur i den ikoniske Aston Martin, har der været rigeligt med spekulation om, hvem der skulle overtage rollen som agent 007.

I lang tid virkede Idris Elba til at være frontløberen, men nu har producerne bag filmene fortalt om et enkelt krav, der kunne stå i vejen for Elba og mange andre potentielle kandidater.

I et interview med Variety blev producer Barbara Broccoli spurgt om netop Elba, som fornyligt selv udtalt, at han ikke kunne sige sig selv som Bond. Produceren hun svarede følgende:

- Sagen er, at det kommer til at vare et par år endnu. Og når vi caster Bond, er det en forpligtigelse på 10-12 år. Så han [Elba, red.] tænker nok: ”Vil jeg virkelig gerne det?”. Ikke alle har lyst til det. Det var svært nok at få Daniel [Craig] til det.

LÆS OGSÅ: 10 Bond-kandidater: Her er skuespillerne, der kan blive den næste agent 007

 

Selvom Craig kun var i starten af 30'erne, da han overtog rollen, har han været meget åben mundet omkring, hvordan filmserien har trukket tænder ud. Så slemt, at da han skulle markedsføre sin 4. film, Spectre, i 2015, sagde den britiske skuespiller, at han hellere ville skære sig selv i håndleddet end at spille Bond igen.

Derfor var det overraskende, da vi så ham uddele øretæver i kæmpesuccesen No Time to Die sidste år. Men der er ingen tvivl om, at de sidste par film har væet både en fysisk og følelsesmæssig belastning for britten.

Producerne skal derfor være sikre på, at den nye Bond er forberedt på, hvad der venter og er klar til udholde mindst et årti. Hvilket stemmer godt over ens med det alderskrav, som vi tidligere har skrevet om, der altså bl.a. bevirker at kandidater som Idris Elba, Henry Cavill og Tom Hardy er ude af kapløbet.

Alt tyder på, at det bliver en relativ ung skuespiller som skal overtage det tunge embede som spion 007.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.