Cookie- og Privatlivspolitik
 'Face/Off' for teenagere - Er det her den mest freaky film fra 00’erne?

'Face/Off' for teenagere - Er det her den mest freaky film fra 00’erne?

Hvor bliver Michael Myers egentlig af?

Stem op!
16
Stem ned!
-2
(reset)

På kino.dk elsker vi film - og vi elsker at snakke om dem!

Du kender måske til vores podcast, kino.dk filmpodcast? Vores podcast har indtil nu indeholdt formaterne Den varme biografstol, hvor vi snakker med aktuelle filmfolk, og Spotlight, hvor vi dykker ned i specifikke film- eller serierelevante emner.

Nu er vi klar med et nyt podcast-format: Flashback. Vi kommer under denne fane til at nørde ned i ældre film, som vi enten elsker, hader eller blot synes er interessante at diskutere.

I første episode af Flashback tager vi 00'er-klassikeren Freaky Friday med Jamie Lee Curtis og Lindsay Lohan under kærlig behandling.

Vi snakker bl.a. om vores favoritscener og øjeblikke fra filmen, men forsøger også at lege djævelens advokat. For holder filmen egentlig stadig her 20 år efter sin premiere?

Lyt til første episode af Flashback herunder - eller på din foretrukne podcast-app:

'Freaky Friday' er baseret på Mary Rodgers' bog fra 1972 af samme navn. Bogen blev første gang filmatiseret i 1976 med Jodie Foster og Barbara Harris som mor og datter, der på mystisk vis bytter krop og nu må se verden fra hinandens perspektiv.

Historien er blevet filmatiseret yderligere to gange, nemlig i tv-film fra 1995 og 2018, så historien synes at appellere til nye generationer. Lyt med til podcasten for at finde ud af, om den også appellerer til os filmnørder her på kino.

Bliv også medlem af vores filmforum på Facebook her, hvor vi poster vores nyeste podcast-episoder og i det hele taget nørder film. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.