16 år efter: Nu bliver kultdyrket gyser-trailer endelig til en spillefilm

Det startede som en joke
Thanksgiving (Dimensions Films)
(© Thanksgiving (Dimensions Films))

Det startede som en joke. En såkaldt spoof-trailer til Robert Rodriguez og Quentin Tarantinos Grindhouse-film Planet Terror og Death Proof fra 2007. Men nu bliver den falske trailer for gyserfilmen 'Thanksgiving' faktisk til virkelighed - en rigtig spillefilm.

Instruktøren Eli Roth (Hostel) - der stod bag spoof-traileren - er lige nu ved at få projektet realiseret som en spillefilm, det 16 år efter, at traileren havde sin debut. Det skriver Deadline.

Traileren til 'Thanksgiving' er et lille mesterværk i sig selv. Den går kendte slasher-film som Black Christmas samt Halloween i bedene og udspiller sig, som titlen antyder, på den amerikanske højtid Thanksgiving, hvor en maskeret morder med en stor kniv er på spil.

Teenagere, der knalder og en masse hoveder, der bliver skåret af - herunder en mand i en kalkun-dragt (!) - samt et ubehageligt hop på et trampolin er nogle af de ting, som spoof-traileren bl.a. byder på.

 

LÆS OGSÅ: Guide til 11 gyserfilm du kan glæde dig til i 2023

Fans har siden tigget og bedt Eli Roth om at lave en ægte film ud af Thanksgiving-traileren - og det sker altså nu. Optagelserne starter til marts.

Eli Roth både instruerer og producerer, mens Jeff Rendell - der skrev traileren - også har forfattet filmmanuskriptet. I ryggen har de produktionsselskabet Spyglass, som bl.a. har stået bag de to nye Scream-film.

I samme ombæring overtager Deadpool-instruktør Tim Miller tøjlerne på Eli Roths kommende storfilm 'Borderlands', der skal have lavet nye optagelser - såkaldte reshoots - i samme periode, som 'Thanksgiving' bliver lavet. Eli Roth er altså ikke blevet fyret fra det projekt, som det ellers har lydt.

Det er ikke første gang, at en af de falske trailers får liv som spillefilm. Både Machete og Hobo with a Shotgun startede begge hos Grindhouse-projektet. To trailers er endnu ikke endt som spillefilm. Det drejer sig om Edgar Wrights 'Don't' og Rob Zombies 'Werewolf Women of the S.S.'. Men man skal tydeligvis aldrig sige aldrig.

Se Thanksgiving-traileren herunder:

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)