Jackie Chan bekræfter: 'Rush Hour 4' er på vej

Skal mødes med instruktøren, men vi ved ikke hvem
Billede
(© Rush Hour / New Line Cinema)

Det er ikke første gang, der har været rygter om et fjerde kapitel i action-komedie-filmserien Rush Hour, men nu bekræfter den ene hovedrolle, Jackie Chan, selv, at filmen er på vej.

Jackie Chan var nemlig på scenen ved Red Sea Film Festival, hvor han afslørede planerne for 'Rush Hour 4', og at han skulle mødes med filmens instruktør samme dag. Det skriver Deadline.

 

LÆS OGSÅ: Brad Pitt afslører: Rolle i ny film var inspireret af denne "undervurderede" action-stjerne

Hvem denne instruktør er, fortalte Chan ikke noget om, men hvis det bliver Brett Ratner, som stod bag de forrige tre film, så vil det være den 53-årige amerikaners første film siden 2014. Ratner har nemlig været i en shitstorm af dårlige historier om hans krænkende opførsel, så spørgsmålet er, om han er persona non grata i Hollywood.

Rush Hour-serien var en ny udgave af den klassiske buddy-cop-movie genre, som også tæller 48 Hrs. Og Lethal Weapon-filmene. Denne gang tilsat østens lebendige kampsport i form af Chans vilde stunts.

Jackie Chan har rollen som Hong Kong-betjenten Lee, der sammen med den hurtigsnakkende Carter (Chris Tucker) står over for skruppelløse kidnappere, gangstere og lejemordere. Hvorvidt Tucker igen er med, vides endnu ikke.

 

LÆS OGSÅ: Kino.dk's interview med Jackie Chan

Ved Chans præsentation fortalte han i øvrigt, at 2022 markerer hans 60-års jubilæum i filmindustrien. Noget af en bedrift for den tidligere stuntman for Bruce Lee.

Rush Hour 4 har ingen premieredato.