Hans Zimmer afslører: Denne film har det bedste musik, jeg nogensinde har skrevet

Han mener dog ikke, at han har toppet endnu
Billede
(© PIrates of the Caribbean: Død mands kiste & Løvernes Konge © Disney / Inception © Metronome)

Der findes ikke mange filmkomponister, der kan prale med at have et vildere CV end Hans Zimmer.

Med et imponerende antal af ikoniske soundtracks gennem sin karriere, har komponisten en legion af fans, der med glæde vil tage del i hede debatter om, hvilket værk der er hans bedste. Er det Inception? Dune måske? Eller måske Løvernes Konge?

Hvis man dog skal tage Zimmers egen mening i betragtning, har han nu endelig afsløret sit eget yndlingsværk. Det gør han i en video, som han har delt på det sociale medie TikTok.

 

LÆS OGSÅ: Christian Bale afslører sin overraskende yndlingsfilm

Han fortæller således:

- Den bedste musik, jeg nogensinde har skrevet til en film, tror jeg, er i 'Interstellar'. Eller, jeg har ikke skrevet min yndlingsmusik endnu. Så måske er det det bedre svar.

Det er altså Christopher Nolans episke sci-fi-film Interstellar, der tager førstepladsen for Zimmer. Men Zimmer mener stadig, at han ikke har toppet endnu, og han stadig har sit bedste værk til gode.

Det er nok de færreste, der kan være uenige i, at hans arbejde i 'Interstellar' er eksemplarisk. Musikken fra filmen er en slags kulmination på alt det arbejde, han lavede på det tidspunkt i samarbejde med Christopher Nolan. Det er et meget bombastisk og fordybende soundtrack, men der er stadig øjeblikke af skønhed og stilhed i det.

Man kan opleve Zimmers musik i 2023, da han vender tilbage til Arrakis i 'Dune: Del 2', der har premiere d. 1. november i et det nye år.