Cookie- og Privatlivspolitik
Ny film vil give os gyserversionen af 'Bambi' - som en blodtørstig dræbermaskine!

Ny film vil give os gyserversionen af 'Bambi' - som en blodtørstig dræbermaskine!

Forbered dig på at få ødelagt dine barndomsminder

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

I takt med at mange af vores favorit børneklassikere stille og roligt begynder at blive offentligt domæne, hvilket vil sige at historier og karakterer ikke længere er beskyttet af ophavsret, er der startet en skræmmende trend i filmverdenens uhyggelig gyserundergrund.

Tidligere i år fik traileren til 'Winnie-The-Pooh: Blood and Honey' stor opmærksomhed, hvor vi altså kunne se Peter Plys og Grisling gå på blodigt mordtogt.

Mange på de sociale medier har ytret, at bare traileren til filmen har fuldstændig ødelagt deres gode barndomsminder om dyrene i Hundredemeterskoven.

 

LÆS OGSÅ: Gysermester sammenligner sin nye dræberdukke med ikonisk Schwarzenegger-rolle

Manden bag filmen, Rhys Frake-Waterfield, er dog ikke færdig med at smadre vores søde barndomsminder. Nu er han nemlig producer på en ny gyserfilm, der vil give historien om den elskværdige hjort Bambi et morderisk twist.

Filmen får titlen 'Bambi: The Reckoning' og er intrueret af Scott Jeffrey, der til Dread Central beskriver hans version af titelrollen som en "grusom dræbermaskine".

- Filmen bliver en utrolig mørk genfortælling af historien fra 1928, som vi alle kender og elsker.

- Forbered dig på Bambi med rabies!

 

LÆS OGSÅ: Tør du? Gysermesters bandlyste splatterscene er tilbage i biografen

Den bedst kendte Bambi-fortælling er uden tvivl Disneys tegnefilm fra 1942, som filmatiserer bogen fra 1928 af den østrigske forfatter og jæger Felix Salten.

Historien følger en ung hjort, der vokser op i skoven, og fanger virkelig livet og naturens uskyld og skønhed. Alt sammen ting, som 'Bambi: The Reckoning' ikke vil gøre.

Selvom vi ikke har nogle detaljer omkring den nye films plot, er der en åbenlys hævnvinkel man kunne tage efter Bambis mors tragiske død - en dødsscene der allerede i Disney-versionen har traumatiseret utallige børn.

Rhys Frake-Waterfield har ifølge The Hollywood Reporter samtidig planlagt at give en anden Disney-klassiker en gyseroverhaling med 'Peter Pan: Neverland Nightmare'.

Vi kender ikke udgivelsesdatoen på 'Bambi: The Reckoning'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.