Cookie- og Privatlivspolitik
Gysermester sammenligner sin nye dræberdukke med ikonisk Schwarzenegger-rolle

Gysermester sammenligner sin nye dræberdukke med ikonisk Schwarzenegger-rolle

Det her kan virkelig blive vildt

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Gysergenren har sin del af skræmmende dukker, bl.a. både brutale dræberdukker og besatte dæmondukker. Forude venter en helt ny dukke, man bør frygte. Hun hedder M3GAN, hvilket også er filmens titel.

I dukkegyset møder man således den teknologisk avancerede dukke M3GAN med kunstig intelligens. Bag det ellers uskyldige ydre gemmer sig imidlertid en brutal dræber.

Filmens historie er udtænkt af gysermesteren James Wan, der bl.a. også står bag skrækfilm som Saw, Malignant og The Conjuring. Sidstnævnte film har som bekendt affødt en længere række af gys, herunder bl.a. filmene om den uhyggelige dukke Annabelle.

 

LÆS OGSÅ: Du har aldrig set en dræberdukke som M3GAN

James Wan beskriver med et glimt i øjet M3GAN som en blanding af netop Annabelle og så James Camerons Terminator, der som bekendt spilles af Arnold Schwarzenegger. Det skriver Empire.

Det giver i grunden god mening. Nemlig noget umiddelbart uskyldigt, der gemmer på brutalitet og maskinel rædsel. Som James Wan fortæller:

- Jeg er fascineret af ting, der er ment til at være uskyldige, men som bliver mere... ondartede.

Det må man præcis også sige er tilfældet med dræberdukker som bl.a. Chucky, Annabelle og altså nu også M3GAN. Se traileren her.

'M3GAN' har biografpremiere den 12. januar 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.