Cookie- og Privatlivspolitik
Lars Brygmann skal bage verdens største træstamme i ny dansk film

Lars Brygmann skal bage verdens største træstamme i ny dansk film

Populær brødre-duo er også med i 'Bedre tider'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

I den nye danske film Bedre tider sætter en familie sig for at redde faderens bageri ved at lave "verdens største træstamme".

Det sker med brødre-duoen Sebastian Jessen og Andreas Jessen i front, som sammen med Ari Alexander spiller tre søskende, der skal hjælpe deres evigt optimistiske far Vagn (spillet af Lars Brygmann) med at genrejse hans lukningstruede bageri i Nordsjælland.

I ungdommen præsterede Vagn at lave "verdens største romkugle" - og nu er turen altså kommet til træstammen. Men i takt med, at familien kaster sig ud i dette (vanvids)projekt, dukker hemmelighederne op til overfladen.

'Bedre tider' har netop afsluttet sine optagelser, hvor man bag kameraet finder Milad Avaz, der både har skrevet og instrueret spillefilmen, som bliver hans debut på den front.

 

LÆS OGSÅ: Se traileren: Nicolas Bro er kage-konge på fallittens rand i ny dansk komedie

Tidligere har Milad Avaz i samarbejde med sine brødre stået bag spillefilmene Mens vi lever og Kollision, mens han sidste år debuterede bag kameraet med thriller-serien 'Alfa', der også havde Jessen-brødrene på rollelisten.

Milad Avaz udtaler i en pressemeddelse:

- 'Bedre tider' har en ikke-velhavende nordsjællandsk provinsfamilie i fokus. Den er fuld af underspillet humor og har et stort bankende hjerte i de tre brødres forhold.

- 'Bedre tider' handler om familie, sorg, tilgivelse og livsglæde. Og selvom det bestemt er fiktion, så er den også spædet op med små fortællinger fra mit eget liv - en familie med et stærkt sammenhold, men selvfølgelig også en historie om en far, der selv havde et bageri i en lille lokal by og stod bag en enormt stor romkugle!

Udover de allerede nævnte skuespillere byder rollelisten bl.a. også på Rasmus Botoft, Caspar Philipson, Lise Baastrup og stortalentet Johanne Milland fra Venuseffekten.

'Bedre tider' forventes at få dansk biografpremiere i efteråret 2023.


FOTO: SF Studios / Anne Schwartz 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.