Se traileren: Nicolas Bro er kage-konge på fallittens rand i ny dansk komedie

Trailer, plakat og første billede fra 'Kagefabrikken'
Billede
(© Scandinavian Film Distribution)

Kagefabrikken er titlen på en ny dansk film, der er teaterinstruktøren Christian Lollikes spillefilmsdebut. Den første trailer, plakat og billede er netop udkommet fra filmen.

Se traileren øverst.

I traileren møder vi Nicolas Bro som kagefabrikanten Niels Agger, der har mistet lysten til at leve. Hans kagefabrik er så dårlig en forretning, at den snart går konkurs.

For at redde både Niels og fabrikken foreslår hans familie en omfattende sundheds-modernisering, der både byder på slankekager, mavebøjninger og motionscykler. Men Niels vil hellere gå helt andre veje med sin fabrik.

LÆS OGSÅ: Ny dansk film stormer afsted: Vinder hovedpriser verden over

Filmen beskrives i en pressemeddelelse fra Scandinavian Film Distribution som en "tankevækkende og satirisk romantisk komedie, der undersøger danskernes fremmedangst og fremadstormende sundhedsfanatisme. Det er en fortælling med kærligheden i centrum, en bevægende og vild historie om en søgende, kriseramt mand og en familie, der skal finde sig selv midt i en brydningstid."

Udover Nicolas Bro byder filmen også på roller til Bahar Pars, Tina Gylling Mortensen, Emma Sehested Høeg og Andreas Jebro.

Kagefabrikken får premiere den 5. januar 2023.

 

Foto: Rolf Konow

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)