Cookie- og Privatlivspolitik
Chris Hemsworth vil vende tilbage i Thor 5 på én betingelse

Chris Hemsworth vil vende tilbage i Thor 5 på én betingelse

Mere med tordenguden?

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Chris Hemsworth er efterhånden en af de eneste Marvel-skuespillere fra den såkaldte fase 1 af Marvels Cinematiske Univers, der stadig pryder superheltedragten i dag.

Hvor hans kollegaer som Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America) og Scarlett Johansson (Black Widow) for længst har lagt deres superhelteroller på hylden, fortsætter Hemsworth stadig ufortrødent i Marvel-universet som tordenguden Thor – senest i hans fjerde solofilm Thor: Love and Thunder, der kom i biografen i sommers.

Selvom det stadig ikke er bekræftet, om vi kommer til at se mere fra den muskuløse australier i en femte Thor-film, har Hemsworth sin egen idé om, hvordan et sådant projekt potentielt skulle se ud.

 

LÆS OGSÅ: Chris Hemsworth vil aldrig mere være muskelbundt: "Det var forfærdeligt"

I en optræden i podcasten Happy Sad Confused, sagde han således om et potentielt nyt Thor-eventyr:

- Hvis du ser på de to første Thor-film, så var de ret ens. 'Ragnarok' og 'Love & Thunder' er også ens. Det handler nu om bare at genopfinde det. Jeg har haft en unik mulighed med 'Infinity War' og 'Endgame' til at gøre meget drastiske ting med karakteren.

- Jeg har sagt det her før, men når det bliver for velkendt, tror jeg, at der er en risiko for, at det bliver dovent.

- Hvis jeg blev inviteret tilbage, skulle det være i en drastisk anderledes version stemningsmæssigt. For min egen psykes skyld.

 

LÆS OGSÅ: Ikke til at kende: Se de første billeder af Chris Hemsworth i ny Mad Max-film

Som Hemsworth nævner, skete der et voldsomt skred med Thor som karakter fra den anden Thor-film frem til 'Thor: Ragnarok'.

Instruktøren bag Ragnarok var Taika Waititi, som er kendt for sin fjollede og farverige stil, hvilket stod i stor kontrast til den mørkere og mere seriøse tilgang fra de to første film – der naturligvis også havde masser af humor, men ikke helt i samme omfang.

Denne mere morsomme persona fortsatte i de to store Avengers-film, Infinity War og Endgame, samt i 'Thor: Love and Thunder', der også var instrueret af Taika Waititi.

Hvis vi kommer til at se Chris Hemsworth svinge med hammeren en gang mere, bliver det dog måske en tilbagevenden til den stemningsmæssige tone, som vi så, da Thor først blev introduceret tilbage i starten af 2010’erne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.