Nye danske filmstjerner afslører deres vildeste og pinligste minder fra gymnasiet

Vi har mødt holdet fra den biografaktuelle film 'Smuk'
Billede
(© Emma Line Sejersen & Christian Geisnæs)

Den danske romantiske Smuk har ramt biograferne, og i den forbindelse har vi mødt de tre skuespillere Andrea Heick Gadeberg, Karoline Hamm og Sylvester Byder. Se videoen nederst artiklen. 

Trekløveret spiller hovedrollerne i det romantiske drama, der handler om Frida (Gadeberg) og hendes veninde Selma (Hamm) der begynder i 1.g på Rosenholm gymnasium. De to piger bliver hurtigt inviteret med til en putte-fest af 3.g drengene, der iblandt Emil (Byder), og der begynder Frida og Selmas virkelige start på gymnasietiden.  

Filmen handler om, den intense forelskelse og kærlighed, der sker, når man er ung. Den handler også om, hvilke valg man skal tage, og hvordan det er at være ung og kan mærke, at man nærmer sig de voksnes rækker. 

 

LÆS OGSÅ: Overblik: 11 danske film får premiere i resten af 2022

De tre skuespillere har alle erfaring fra alsidige filmprojekter. Andrea Heick Gadeberg på 23 år fik sit gennembrud som Mads Mikkelsens datter i Retfærdighedens ryttere, 22-årige Karoline Hamm har spillet Mie i to Far til fire-film, og 23-årige Sylvester Byder har kunnet ses i bl.a. Erna i krig

Vi spurgte vi de unge stjerner om deres vildeste oplevelse til en gymnasiefest, hvilken type de var i gymnasiet, og endelig deres mest pinlige oplevelse. 

Syvester Byder afslører, at han endte en gymnasiefest med, at en pige, han var varm på, gik hjem med en anden, hvilket afføder et prompte "neeeej" fra Hamm og Gadeberg. Sidstnænte kan til gengæld fortælle om en eksamen, der gik helt galt. Se videoerne nederst. 

Du kan se flere videoer om ’Smuk’ på vores TikTok.

'Smuk' er skrevet af Line Mørkeby, som også har skrevet DR-serien 'Carmen Curlers' og instrueret af Tilde Harkamp, som også har instrueret bl.a. Jagtsæson

 

@kino.dk Sylvester Byder, Karoline Hamm og Andrea Gadeberg deler deres vildeste gymnasiefester #smuk #gymnasiet #film ♬ Hos Mig - Szim
@kino.dk ‘SMUK’ kan ses i biografen nu! #smuk #gymnasium #film ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

(Kan du ikke se opslagene herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)