Angelina Jolie anklager Brad Pitt for brutalt overgreb på hende og deres børn

Ny kendis-retssag i Hollywood
Billede
(© Mr. & Mrs. Smith / 20th Century Fox)

Vi har allerede haft én kendis-retssag i Hollywood tidligere på året med den medieovervågede Johnny Depp mod Amber Heard, og nu er en ny på trapperne. 

Angelina Jolie har sagsøgt sin eksmand, Brad Pitt, for at udøve fysisk og følelsesmæssigt overgreb på hende og deres børn. Det skriver The Hollywood Reporter.

I en retslig uoverensstemmelse omkring, hvem der har ret til en vingård, som de engang ejede sammen, har Jolie i detaljer forklaret om en episode i 2016 ombord på et privatfly, hvor Brad Pitt angiveligt "kvalte et af deres børn" og "slog et andet i hovedet," mens han overfaldt dem verbalt.

 

LÆS OGSÅ: Brad Pitt afslører: Rolle i ny film var inspireret af denne "undervurderede" action-stjerne

Yderligere lyder det i anklagen: "Pitt greb Jolie om hovedet og rystede hende, og tog derefter fat i hendes skuldre og rystede hende igen, før han skubbede hende ind i badeværelsesvæggen."

Søgsmålet fremhæver i øvrigt, at Brad Pitt har forsøgt at få Jolie til at underskrive en aftale, der forbyder hende i at tale uden for retten om de fysiske og følelsesmæssige overgreb.

Brad Pitts advokater og repræsentanter har ikke kommenteret på sagen.

Angelina Jolie og Brad Pitt var i en længere periode et af de mest celebre par i Hollywood, og de indspillede den populære actionfilm Mr. & Mrs. Smith sammen i 2005 – samme år som de blev offentligt kendt som par.

Først i 2014 blev de dog gift, men allerede to år senere søgte Jolie om skilsmisse. Som det fremgår af anklagen, har den omtalte episode været udslagsgivende for beslutningen.

I Hollywood har begge siden kørt hvert sit karrierespor, hvor Jolie bl.a. var med i Marvel-filmen Eternals, optrådte Pitt senest i action-komedien Bullet Train.