Cookie- og Privatlivspolitik

Brad Pitt afslører: Rolle i ny film var inspireret af denne "undervurderede" action-stjerne

Vi har mødt holdet fra 'Bullet Train'

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

En af verdens største filmstjerner, Brad Pitt, er aktuel som lejemorderen Ladybug i action-komedien Bullet Train.

Vi var fløjet til Paris for at møde Pitt og kollegerne Brian Tyree Henry og Aaron Taylor-Johnson samt instruktøren David Leitch til et godt, gammeldags in-person, ikke-Zoom interview. Se det øverst i artiklen.

I 'Bullet Train' spiller Pitt, Henry og Taylor-Johnson tre lejemordere, der er samlet på et højhastighedstog i Japan med hver deres agenda. Dog krydses deres (og andre lejemorderes) veje, da det viser sig, at deres respektive mål kommer på kollisionskurs.

 

LÆS OGSÅ: Disse 7 film glæder danskerne sig mest til i juli og august

Brad Pitt spiller Ladybug, en uheldig men yderst dygtig lejemorder, der uden egentlige våben må bruge diverse remedier, han lige har ved hånden, for at besejre sine fjender. Det er alt fra bærbare computere til vandflasker og kufferter.

Den særlige kampstil er inspireret af den legendariske Hong Kong-skuespiller, producer og stuntmand, Jackie Chan, så da vi spurgte ind til denne kobling, lyste Brad Pitt tydeligvis op:

- Jeg elsker ham. Jeg elsker Jackie Chan. Han er så undervurderet. Det er fantastisk, hvad han har fået til at ske.

- Men det var David Leitch, vores instruktør, som kommer fra stuntverdenen. Han tilføjer det her element af komedie og humor. Han har stor respekt for Jackie Chan og refererer ham meget. Så du rammer hovedet på sømmet.

Derefter fortæller de tre skuespillere om forskellige ting, som de ikke fik mulighed for at slås med – fx wasabi i ansigtet og spisepinde. Det kan du se sidst i interviewet.

Bullet Train får biografpremiere den 4. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.